Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ideala (https://forum.4tuning.ro/28-femei/918-femeia-ideala.html)

LaMishto 01-03-05 17:27

crede`ma ca am trecut prin prea multe impreuna.. ne cunoastem destul de bine.. o sa mai tina destul.. poate ca n`o sa se termine :P

tekno 01-03-05 17:47

nu am zis ca nu o sa tzina mult... da' o sa se termine... oricum... va doresc tot binele :wink:

LaMishto 01-03-05 17:48

multumim mult :mrhappy:

Piry 07-03-05 00:58

nu stiu deobicei nu am vreme sa trec pe aici cu totu ca ii unu dintre cele mai faine topicuri de pe forum ... femei =P~ ba hondare eu te felicit ma ai gusturi bune , la fel si catalin rs4 cu picioarele lungi ... la cat mai multe brunete inainte ... pentru mine :P .... ;) bia bia peace :P

mI^cHeLLe 07-03-05 16:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pauladrian\"
unii zic ca pilula e stalpul familiei si cred ca e adevarat.
cand dai si place spunei doar de proba ca o lasi sa vezi cum le apuca plansul,istericalele,ca se omoara,figuri asas toate. :wink:

cred ca atata timp cat o tipa e materialista nu tine cont si de altceva ... majoritatea sunt materialiste si putzin le intereseaza de cum arata respectivul, sau daca e de viril...daca o lasa nici o problema cauta pe altul in nici un caz nu incepe cu istericalele....

cristi_ubs 10-03-05 17:11

pia ori e post de femei ori de masini si motoare!hotarati-va si voi

mai exact ... care e problema ta ? EvLSant0s

Psycho 10-03-05 20:51

i oam descoperit o chestie .. pentru mine femeia ideala tre sa aiba buze mari .. nu exagerate dar mari .. nush .. am facut o comparatzie .. cu tov. mea si cu alta fumeie ... si am ajuns la concluzia ... k femeia mea are buzele mai marfa decat astealalte si e ce`mi doresk :) in rest sa fie intreaga sa nu fie grasa .. sa o duca .. sau nuh :) dupa caz capu .. sa aiba capu intre urechi ... si gura sub nas :) ... sa fie OK :evil_laug :evil_laug :evil_laug

mI^cHeLLe 11-03-05 22:04

Psycho e bine ca sti ce vrei :wink:

Psycho 11-03-05 23:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mI^cHeLLe\"
Psycho e bine ca sti ce vrei :wink:

hmzzz da .. e bine .. e putin .. dar inceputu e greu .. vreau sa aiba un STI .. o casa cu curte mare .. sa pot sa ma tavalesk pe iarba .. si ... un apartament la munte :)

LaMishto 12-03-05 14:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
vreau sa aiba un STI .. o casa cu curte mare .. sa pot sa ma tavalesk pe iarba .. si ... un apartament la munte :)

numai atat? :lol: :lol:

mI^cHeLLe 12-03-05 23:03

Psycho ....
apartament ..la munte ???
:idea:

EvLSant0S 12-03-05 23:20

:lol: :lol: :lol: hai ca ai zis`o psycho :) apartament la munte.. :)

Psycho 13-03-05 00:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
:lol: :lol: :lol: hai ca ai zis`o psycho :) apartament la munte.. :)

ce`i greshit ????

:?:

chiar nu pricep ... pai tov mea are apartament ... aa m`atzi bagat in ceatza .... ce`i greshit ???

mI^cHeLLe 14-03-05 19:27

Psycho
nu`i nimik gresit ..dar nu crezi ca pt munte se potriveste mai bine o cabanutza ceva ..o vila ...eu stiu ...merge si apartament dar parca nu se potriveste in peisaj....

EvLSant0S 14-03-05 20:59

:roll: apartament la munte.. damn...

exact cum a zis si michelle ..

All times are GMT +2. The time now is 16:57.

- Copyright 2026 4Tuning