![]() |
crede`ma ca am trecut prin prea multe impreuna.. ne cunoastem destul de bine.. o sa mai tina destul.. poate ca n`o sa se termine :P
|
nu am zis ca nu o sa tzina mult... da' o sa se termine... oricum... va doresc tot binele :wink:
|
multumim mult :mrhappy:
|
nu stiu deobicei nu am vreme sa trec pe aici cu totu ca ii unu dintre cele mai faine topicuri de pe forum ... femei =P~ ba hondare eu te felicit ma ai gusturi bune , la fel si catalin rs4 cu picioarele lungi ... la cat mai multe brunete inainte ... pentru mine :P .... ;) bia bia peace :P
|
Re:
Quote:
cred ca atata timp cat o tipa e materialista nu tine cont si de altceva ... majoritatea sunt materialiste si putzin le intereseaza de cum arata respectivul, sau daca e de viril...daca o lasa nici o problema cauta pe altul in nici un caz nu incepe cu istericalele.... |
pia ori e post de femei ori de masini si motoare!hotarati-va si voi
mai exact ... care e problema ta ? EvLSant0s |
i oam descoperit o chestie .. pentru mine femeia ideala tre sa aiba buze mari .. nu exagerate dar mari .. nush .. am facut o comparatzie .. cu tov. mea si cu alta fumeie ... si am ajuns la concluzia ... k femeia mea are buzele mai marfa decat astealalte si e ce`mi doresk :) in rest sa fie intreaga sa nu fie grasa .. sa o duca .. sau nuh :) dupa caz capu .. sa aiba capu intre urechi ... si gura sub nas :) ... sa fie OK :evil_laug :evil_laug :evil_laug
|
Psycho e bine ca sti ce vrei :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Psycho ....
apartament ..la munte ??? :idea: |
:lol: :lol: :lol: hai ca ai zis`o psycho :) apartament la munte.. :)
|
Re:
Quote:
:?: chiar nu pricep ... pai tov mea are apartament ... aa m`atzi bagat in ceatza .... ce`i greshit ??? |
Psycho
nu`i nimik gresit ..dar nu crezi ca pt munte se potriveste mai bine o cabanutza ceva ..o vila ...eu stiu ...merge si apartament dar parca nu se potriveste in peisaj.... |
:roll: apartament la munte.. damn...
exact cum a zis si michelle .. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning