![]() |
Re: cum procedez pt cresterea puterii la un motor 1.4
caand spui ca pui chip pe carburator ai rezolvat totul
|
nu de asta...dar tu ai zis k cei de 18 ani...si k nu stim nimik...etc...trebuia sa fii mai explicit k resp pers cu cipul are 22...am crezut k te referi la postul meu
|
pai daca iei un Sierra RS Cossworth nu mai ai nevoie de tunning pt ea , stiu pe cineva care vinde una cu cipu ars cu 2500 3000 euro si cipu mai costa inca 600 Euro. Da fti atenti cifre: 202CP@6800Rpm si 200Nm@2800Rpm
|
aaaa.....apropo am uitat...daca te dai puternic la ea(acceleratia la blana)consuma 28%....dar merita Vit. max. de 243Km/h...si numai cu treapata a 4 ajungi la 200Km/h
|
desigur ce fac eu acu e off topic dar cineva a adus aminte de Sierra ..
daca te fortezi putin scoti fum din cauciucuri cu plecare dupa loc si in treapta a 3 a :):D |
nu merita sa te bagi in motoru de dacie. am si eu dacie si in curand vreau sa-i fac un transplat d la un R18/fuego turbo. cauta p aici la sectiunea dacia sau p www.daciaclub.ro. P.S. ai muult d citit si invatat
|
Quote:
Am cunoscut pe cineva care are o Dacie cu motor de Renault 5, tot de 1.4, similar cu ala de pe Dacie. A iesit insa o bijuterie! Tipu' e un pasionat de mecanica si modificari (mai ales pe Dacii) - mare parte din modificari le-a facut el insusi, dar rezultatul e impresionant: 100CP din motorul de 1.4, evacuare Borla, admisie modificate, 2 carburatoare, aprindere electronica, ambreiaj sport! Daca va intereseaza mai mult, eu l-am cunoscut prin intermediul anuntului urmator: www.autoclick.ro/modules.php?name=Cars&car=334. Nu va pot da mai multe date, fiindca intr-un final, tre' sa fie si el de acord. |
in motorul de Dacie e adevarat..nu merita sa il modifici pt ca nu are fiabilitate....asta nu inseamna ca nu poti sa ii adici ceva cai mai multi...dar costa cat nu face..si in plus..te plimbi cel mult o luna si..pufff....tre sa faci motor..dar daca ai bani si nu ai ce face..dai bataie si succes;)
|
parerea mea intra pe dacia club si vb cu SGM el e meseriasu in dacii ca doar el are o berlina turbo cu motor de r5 de "numai vrei" ce fel se duce masina aia
|
Re: logan...
Quote:
|
Quote:
|
ba da ati deviat maxim de la subiect...!!! pacat.... ca este un subiect bun... si pe mine m-ar interesa cum sa maresc puterea la un motor de 1.4!
|
ba simplu depinde cati cai vrei
|
se pricepe careva la mecanicaaa?????
|
Da. Depinde cat de complexa ii treaba sau ce vrei sa afli ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning