![]() |
Re: Bursa - Piese (vanzare/cumparare)
Quote:
Ramane restul |
1 Attachment(s)
vand 4 roti bmw e21,pe 13" originale 4mil, cauciucuri sunt in stare buna,jantele sunt drepte, nu bat si nu au fost sudate! :)
|
salut! am si eu nevoie de ceva piese pt vw meu polo din 77:
carburator (original sau ceva ce se potriveste, mai putin de dacie) pompa de injectie bord daca ma puteti ajuta, v-as fi recunoscator |
Cumpar motor ford 2.3 v6 complet sau chiar dezmembrat. tel.0745 611224
|
Quote:
|
Quote:
|
carburatoarele si volanu s-au dat
|
KSTM-carburi Dellorto 40 +carcasa filtru 150 Euro.Sau un Derby complet '74 bijuterie.
|
Quote:
|
Quote:
am scris si mai sus, cititi tot topicul inainte de a posta |
Salutare, se vand 4 jante originale model OZ RACING de 5,5 J latime si R 13'' cu ET 30.
Prinderea este de 4x98 mm specific Fiat,Lancia, unele renaulturi. Se zice ca cica intra si pe 4x100. Nu am incercat, dar tind sa cred ca e adevarat,deoarece diferenta e foarte mica. Atasez o poza cu o janta, toate 4 sunt absolut identice, nelovite,drepte,nu bat,au vopseaua originala din fabrica pe ele,GARANTEZ !!!, pe una din ele existand chiar si eticheta de fabrica de prin 80 - 82 parca, nu mai stiu. E un model limitat de jante, sunt foarte usoare si rezistente, de pe vremea cand jantele din aliaje erau intr-adevar un plus nu doar niste mofturi estetice. Dimensiunile sunt destul de comune, prin urmare pot iesi/intra 1-2 cm maxim in afara sau inauntru sub aripa masinii. Modelul mai retro le face ceva mai putin cautate, ele potrivindu-se mai degraba pe masinile mai vechi ca look. pretul este fix 100 EUR la cursul zilei. trimit prin curierat oriunde in tara,dar taxele sunt suportate de client. astept mp. https://img66.imageshack.us/my.php?im...c057741pu5.jpg https://img66.imageshack.us/my.php?im...c057852au0.jpg multumesc, sa aveti o zi buna! |
Quote:
|
Quote:
|
jantele s-au dat azi,nu mai e valabil anuntul.
|
UP!!!
Quote:
650 ron sau schimb cu jante de aliaj pe 13" prindere 4x100 (sa intre niste cauciucuri de 145 si 155) - pretul este negociabil |
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning