![]() |
Re: Bursa - Masini de vanzare
4 Attachment(s)
Mercedes 200 an fabricatie 1967 original inmatriculat numere noi -100 mil mai multe detalii pe ym m_and_trix.
|
5 Attachment(s)
Vind vw broscuta 1,6 din 1969 ,in stare foarte buna ,inmatriculata in RO nr noi ,masina a venit in familie ca un cadou ,insa nu e folosita de nimeni ,asa ca am hotarit sa o vindem la cineva care ar valorificao ,la adevarata ei valoare ,pretul ar fi de 1100e
TEL 0770420324:D |
3 Attachment(s)
Vand BMW 1802 an fabr. 1974 de restaurat.Acte la zi.Tehnic complet.Tabla nasol.Nu-l dezmembrez (deocamdata).Pretul il stabilim de comun acord dupa vizionare,si oricum nu mai mult de 500 E :chew:.Detalii pe mail la: [email protected]. NU imi dati PM ca nu este masina mea.
|
Vand Trabi 601S. Poze si detalii aici:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/102244-trabant-601s-an-1990-a/post1942680.html Pret: 1700 lei |
Ceva oldies de vanzare prin Cta stiti? Doar de informare deocamdata :)
|
Ceva din anii 50? pt un Hotroad?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
e21 de vanzare
an 1978, motor 1.8 carb. (motor refacut, carb. nou sigilat), cutie 5 trepte de urs, servofrana+pompa frana de urs, discuri fata+placute+saboti+cilindrii spate noi, rulmenti fata noi, articulatie in stare f buna :) , eleron zender, oglinzi heliomate de urs (sunt si electrice dar nu am montat instalatia) pret: 3800 ron (38mil) nr de telefon: 0767 591 506 sau aly_geo2001 pe messenger |
Cum sta cu ITP, acte etc? :) Motorul merge bine? Tabla e ok? Rugina multa, putina? Zonele cu rugina? Poze la interior? Rezista la un drum pe autostrada? :)
|
vand Vw Golf Mk1 1980 .....pret 17 mil
motor G2 1.3 MH cu aprindere electrica si shock automat(motor cumparat de la Ag Smith) jante Ats + amotizoare noi fata planetara dreapta volan original bord G2 bari g1 fata spate masca cu doua fauri faruri mari (toate acestea trebuiesc montate) rugina putina pe ici colo rel: staying.high sau 0763991631.....pozele la masina se pot vedea pe threadul meu...Vw GOlf Mk1 la rubrica masina mea |
Quote:
Atata timp cat carburatorul are benzina te duce unde vrei ;) pentru mai multe detalii asteapta sa intre proprietarul .. |
+ itp 2010 :)...incearca sa intrii pe mess sa discutam(la telefon am vorbit)
intre timp o sa incerc sa fac rost de 4 jante aliaj pe 13" originale e21 :D...sa vedem cum conving proprietarul sa mi le dea :D pentru cateva zile pretul va fi de 33 milioane..cat mai urgent :) |
Caut-cumpar VW bus T1 cel cu parbrizul drept din doua piese indiferent de stare
|
2 Attachment(s)
Am gasit asta in drum dinspre Cluj.Omu' cere 3000 Euro.
|
si are sa ai primeasca :))...si-a facut planuri sa depaseasca criza financiara cu banii de pe ea :). o da si in rate se pare azi o roata maine alta
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning