Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Dacia Logan - Virtual Tuning (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9149-dacia-logan-virtual-tuning.html)

Skillzu 31-10-05 16:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mer|in\"
paintjob sau nu...

tuningul in general include si vopseala masinii... sau stikarirea etc...

galben sau alta culoare... este iar decizia ta... problema este ce anume semnifica fiecare culoare si de ce o pui acolo...

io daia am amintit de Taxi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

in general tre sa iti asumi ce faci... chiar si o culoare daca o pui pe o masina ar trebui in general sa poti sa o justifici...

Parerea mea...

tu ai o oraoare de taxiuri?sa stii k multe masini super sport au in catalog un galben...galben sport.....si WTF?si eu am vrut sa o fac galbena la origini....

viezure 31-10-05 18:21

lamborghini diablo de ex :lol:

TM-84-DMX 31-10-05 18:45

ba...unde votez?

blowwind 31-10-05 18:56

1 Attachment(s)
arunc si yo in \"lupta\" comentariilor modesta mea masinutza :P

andrey2003 31-10-05 19:28

1 Attachment(s)
da' yo :D ...

HoricutzWSR 31-10-05 19:36

1 Attachment(s)
what about I ??

Rares 31-10-05 20:24

Re:

Ziceti-mi si mie greselile de pe loganu meu frate uitativa pe el si ziceti-mi greselile pls :))

tng 31-10-05 20:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM-84-DMX\"
ba...unde votez?

inca nu .. :wink: :D

blowwind 31-10-05 20:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"hori_cutz_tuning\"
what about I ??

hmm...ma risc :P
deci...problema la janta spate :) guma se vede in valuri :P si parca mai trebuia putin intoarsa....wide arches...mai ai de lucrat la retushuri.....spoilerul spate a cam disparul..nu se mai vede deloc :P pragul... la partea din spate trebuia sa te mai joci putin cu clone stamp...spoilerul fatza...pe lateral...trebuia facut mai aproape de janta...selectat si facut cu clone stamp....e foarte ingust :) ...

what about me ?:D

c i k y 31-10-05 20:44

1 Attachment(s)
de asta mica a mea nu va luati? :(

Kolegosu' 31-10-05 20:48

eu nu ma iau k nu am nici un motiv dar am observat ceva nu stiu daca si restu lumii a obsv ..... tu pui aceleasi jante cam pe toate lucrarile facut de tine .....sorry.... mai schimba si tu meniu eu le consider cam invechite este doar un sfat :wink: ....

andrey2003 31-10-05 20:53

daca se ''pupa'' cu unghiu', e perfect :D . Mie imi plac jentile. Parca sunt dupa un Golf 3 :lol:

c i k y 31-10-05 21:09

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Kolegu™\"
..... tu pui aceleasi jante cam pe toate lucrarile facut de tine .....sorry.... mai schimba si tu meniu eu le consider cam invechite este doar un sfat :wink: ....

ador jantele alea si de aceea le pun mai pe la toate masinile.

c i k y 31-10-05 21:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Kolegu™\"
..... tu pui aceleasi jante cam pe toate lucrarile facut de tine .....sorry.... mai schimba si tu meniu eu le consider cam invechite este doar un sfat :wink: ....

ador jantele alea si de aceea le pun mai pe la toate masinile.

vis-a-vis 31-10-05 22:00

Cea mai legata mi se pare a lui Maskt, la care ar merge retusate farurile ca a lui tygi_one, evazarea rotii spate ca a lui BMW-M-Power, capota ca a lui bsg, retrovizoare ca ale lui Angel_Xaero si evazare roata fata si praguri ca ale lui hori_cutz_tuning.

All times are GMT +2. The time now is 07:33.

- Copyright 2026 4Tuning