![]() |
Re:
Quote:
|
lamborghini diablo de ex :lol:
|
ba...unde votez?
|
1 Attachment(s)
arunc si yo in \"lupta\" comentariilor modesta mea masinutza :P
|
1 Attachment(s)
da' yo :D ...
|
1 Attachment(s)
what about I ??
|
Re:
Ziceti-mi si mie greselile de pe loganu meu frate uitativa pe el si ziceti-mi greselile pls :))
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
deci...problema la janta spate :) guma se vede in valuri :P si parca mai trebuia putin intoarsa....wide arches...mai ai de lucrat la retushuri.....spoilerul spate a cam disparul..nu se mai vede deloc :P pragul... la partea din spate trebuia sa te mai joci putin cu clone stamp...spoilerul fatza...pe lateral...trebuia facut mai aproape de janta...selectat si facut cu clone stamp....e foarte ingust :) ... what about me ?:D |
1 Attachment(s)
de asta mica a mea nu va luati? :(
|
eu nu ma iau k nu am nici un motiv dar am observat ceva nu stiu daca si restu lumii a obsv ..... tu pui aceleasi jante cam pe toate lucrarile facut de tine .....sorry.... mai schimba si tu meniu eu le consider cam invechite este doar un sfat :wink: ....
|
daca se ''pupa'' cu unghiu', e perfect :D . Mie imi plac jentile. Parca sunt dupa un Golf 3 :lol:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Cea mai legata mi se pare a lui Maskt, la care ar merge retusate farurile ca a lui tygi_one, evazarea rotii spate ca a lui BMW-M-Power, capota ca a lui bsg, retrovizoare ca ale lui Angel_Xaero si evazare roata fata si praguri ca ale lui hori_cutz_tuning.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning