![]() |
Re: De la A4 la RS4
interesant, da poasa faca cea face ca nik no sal ajunga pe R8...............
|
Quote:Originally Posted by wat2022
why not just buy one, looks like u have dropped a grip on parts You have not seen the prices for these type of cars in Norway have you:) A used one would cost about 220000 dollars!!! |
Daca vroia un kitch isi punea si emblemele. Oricum merita tot respectul pentru munca si idei.
|
tot respectu frate,e un pasionat adevarat:peace:
|
ba baieti eu nu vad unde zice k omu vroia s-o transforme in rs4 . Eu cred k pur si simplu si-a tunat-o omul . arata ca un rs pt. k si-a pus piese de rs. Cum sa zici k e de prost gust sau kitch ? Dak iti iei pachet M la un seria 3 e kitch? dak iti pui kit gti pe un golf e kitch? dak iti iei niste scaune sport e kitch ? Nu comparati cu baietii cu dacii care isi atarna cruciulite pe parbriz . masina e facuta super marpha si se pisa pe loganurile voastre facute prin garaje
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari mesterului care a facut operatia estetica masinii,
dar ma intreb cine a inventat preturile alea pt un RS 4... poi care ar fii interesul acelor preturi...dece ar fii asea scump in Norvegia ?? ce sunt interzise,, iti trebuie aprobare de la presedinte ??? hai ca se exagereaza cu preturile ale |
Asa sunt preturile in tarile nordice. Adusul masinii din germania sau mai stiu eu de pe unde nu ajuta la nimic. In momentul in care intra in tara sau se inmatriculeaza se plateste acea taxa de 300% si tot acolo ajunge. Motivatia pare a fi ecologia. Conducerea incearca sa stimuleze folosirea bicicletei ca mijloc de transport in locul masinii. La fel cum taxele auto sunt mari, in Danemarca, cei ce au o bucata de pamant cu copaci pe ea, sunt platiti de catre stat sa pastreze copacii !
|
Quote:
|
merita sa vedetzi si celelalte poze ! masina a iesit super tare si culoare si idee foarte tare....proprieterul putin cam sarit..........
|
cred k se mai putea lucra putin la aripi...se vede urat cu roata asa aprope...in rest super idee...da la cat a investit in ea cred k isi putea lua una noua :D...fiecare cu ce ii place...si eu cred k as face la fel daca as avea banii lui :peace:
|
Quote:
...purtatorul de cuvant al caminului cultural. |
Cam mare investitia si munca prea multa... nu merita... mai bine iei RS
|
a iesit frumos dar nah e A4
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning