![]() |
Re: "Gogosi infuriate" la coltu' strazii
inconstient dar meserias...era cumva automata cutia....
|
MERSERIASUUUUUUUUUUUU
|
Chiar ca meserias,am ramas:shock:
|
sa mor de`am mai vazut asa ceva:shock::shock::shock: ... putin cam nebun tipul,dar e meseriash ;)
-BMW E30 Rulzzz :D:D:D |
e grav omu :-)
|
E razna rau de tot... :)
|
Nebun rau!dar nare stil!!!
|
Leonard : Lasa lumea sa vorbeasca =)) ca au intrat in vizita pe site avand shi ei abtzipild in geam la vreo masina tunata la vitan =))
Adrenalina e sa te dai intre obstacole cu masina!!! Oamenii sunt de vina ca stau aproape Eu dau cercuri cu integrala printre stalpi de beton din parcarea subterana shi nu rist decat sanatatea masinii!!! Oamenii nu eu ii pun sa stea sa se uite de la 1 metru de masina!!! Oricum nu avetzi treaba decat sa comentatzi cat de idiot este unu care face niste cercuri cum atzi face shi voi majoritatea daca atzi avea cu ce!!! |
ce nebun frate....pacat de masina k o chinuie
|
e el nebun da totusi stia sa penduleze cu ea fara sa loveasca nik,deci avea ceva experienta,impresionanta si puterea bmw-ului
|
nebun frate.....saracu e30....auzi cum se aude motorul?...doame,paca ar cere ajutor sa il opreasca
|
totusi cred ca trebuie sa fii prea nebun sa faci asa ceva...dar frumos in acelasi timp
|
Quote:
bv +1 |
din pacate ii scartaie o doaga,oricum nu faci asa ceva cand ai oameni in preajma sa le puyi viata in pericol
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning