Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   "Gogosi infuriate" la coltu' strazii (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/91166-gogosi-infuriate-coltu-strazii.html)

danuuu 19-09-08 13:53

Re: "Gogosi infuriate" la coltu' strazii

inconstient dar meserias...era cumva automata cutia....

coty_tey 19-09-08 14:12

MERSERIASUUUUUUUUUUUU

GTXR 19-09-08 14:47

Chiar ca meserias,am ramas:shock:

Claw166 19-09-08 14:53

sa mor de`am mai vazut asa ceva:shock::shock::shock: ... putin cam nebun tipul,dar e meseriash ;)
-BMW E30 Rulzzz :D:D:D

MARI_NSL 19-09-08 19:43

e grav omu :-)

Vlad_BMW 19-09-08 20:14

E razna rau de tot... :)

CJ02VDV 19-09-08 20:21

Nebun rau!dar nare stil!!!

B-84-ZAR 19-09-08 20:35

Leonard : Lasa lumea sa vorbeasca =)) ca au intrat in vizita pe site avand shi ei abtzipild in geam la vreo masina tunata la vitan =))
Adrenalina e sa te dai intre obstacole cu masina!!! Oamenii sunt de vina ca stau aproape
Eu dau cercuri cu integrala printre stalpi de beton din parcarea subterana shi nu rist decat sanatatea masinii!!! Oamenii nu eu ii pun sa stea sa se uite de la 1 metru de masina!!!
Oricum nu avetzi treaba decat sa comentatzi cat de idiot este unu care face niste cercuri cum atzi face shi voi majoritatea daca atzi avea cu ce!!!

no limits design 19-09-08 22:07

ce nebun frate....pacat de masina k o chinuie

kosmyn_sl65AMG 19-09-08 23:11

e el nebun da totusi stia sa penduleze cu ea fara sa loveasca nik,deci avea ceva experienta,impresionanta si puterea bmw-ului

Darius DMS 19-09-08 23:18

nebun frate.....saracu e30....auzi cum se aude motorul?...doame,paca ar cere ajutor sa il opreasca

SaIBoT 19-09-08 23:35

totusi cred ca trebuie sa fii prea nebun sa faci asa ceva...dar frumos in acelasi timp

b13kyp 20-09-08 03:02

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 1763265)
Boss, se vede ca spui numai tampenii.
In primul rand nu e vorba de 3 minute (asta spune multe despre cat de atent ai fost la filmulet... in sensul ca ai stat cu inima la gura si cu gura larg deschisa, uimit fiind de tot ce poate sa faca baiatul, si ti s-a parut o vesnicie timpul trecut, mai exact de la 1.55 min, la 3 min).
Nu mai spune prostii doar de dragul de a iesi in evidenta.

ps: nu stiu sa-ti spun un sofer care sa nu poata sa tina volanul bracat (cata inteligenta), dar un sofer care sa tina volanul bracat, pedala apasata, sa coboare din masina, masina sa faca cerculete in continuare fara nicio problema, dupa care sa urce in masina fara sa fie calcat de aceasta si sa reia seria de cerculete facute la limita pe langa masina si pietoni, nu prea am vazut pe la noi... dar cine stie, poate pentru tine este floare la ureche si n-am auzit noi de tine... man sau Cohen (nici nu stiu cum sa-ti spun) te rog, acum sa nu incerci sa te filmezi demonstrand ca poti si tu ca poate ajungi la urgenta, in cel mai fericit caz :D

bv +1

marcelcrisan 20-09-08 08:52

din pacate ii scartaie o doaga,oricum nu faci asa ceva cand ai oameni in preajma sa le puyi viata in pericol

Silencer Power 20-09-08 08:54

Quote:

Originally Posted by B-84-ZAR (Post 1764429)
Leonard : Lasa lumea sa vorbeasca =)) ca au intrat in vizita pe site avand shi ei abtzipild in geam la vreo masina tunata la vitan =))
Adrenalina e sa te dai intre obstacole cu masina!!! Oamenii sunt de vina ca stau aproape
Eu dau cercuri cu integrala printre stalpi de beton din parcarea subterana shi nu rist decat sanatatea masinii!!! Oamenii nu eu ii pun sa stea sa se uite de la 1 metru de masina!!!
Oricum nu avetzi treaba decat sa comentatzi cat de idiot este unu care face niste cercuri cum atzi face shi voi majoritatea daca atzi avea cu ce!!!

Arunca cu zarul la alta masa. ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:27.

- Copyright 2026 4Tuning