![]() |
Re: Prima apariţie a modelului Panamera Gran Turismo
doamne... astia de la posche sunt cretini la cap , dupa prostia aia de cayenne au scos panamera asta sau cum dracu se numeste ... daca ar vedea ferdinand porsche ar intra in pamamt de rusine... porsche in 4 usi ?!?!?!?! sau porsche suv? nu ii inteleg pe astia...astia nu mai au pic de personalitate , maine poimaine il vad pe nea jumara cum merge pe camp mandru de tractorul lui PORSCHE sau pe tanti jana ca spala rufele cu o masina de spalat porsche ...PACAT !:cry: aaa... si inca ceva motoare hibrid si diesel ??? de ce nu scot si pe GPL ?:lol:
|
Quote:
Pt cei doritori sa afle, Porsche nu face numai 911, face de la cutite de bucatarie pana la motoare de aviatie, trecand prin ceasuri de lux si accesorii de moda/imbracaminte/incaltaminte si muuuulta consultanta tehnica/inginerie pt firme f mari diin lume (poate o sa fie multi surprinsi cand cumpara un Harley Davidson V-rod ca legenda americana e propulsata de un motor dezvoltat de Porsche :)) de exemplu). Mai cititi, mai cititi, ca se afla lucruri interesante uneori ;) Numai bine. |
Quote:
|
porsche......BLEAHH
|
frumoasa masina mie unu imi place :D
|
imi place arata bine ,cu spatele nu prea imi impac puteau sa mai lucreze si ei un pic !!
|
nu prea imi place spatele dar....poate in realitate arata altfel :-P
|
Sincer imi pare f rau s-o spun ptr k sunt fan porsche de cand ma stiu dar in sfarsit porsche a dato-n bara ....
|
Quote:
Modelul asta e inca un compromis pe care il face Porsche. A devenit o marca de mult la indemana cocalarilor , baietilor care au vandut apartamentul lu masa`mare si al pitipoancelor intretinute . Parerea mea e ca nu mai are aerul de exclusivism pe care il avea acum ceva timp . |
ciudat:shock:...dar na,fiecare cu gusturile sale!
|
Pacat de aceasta marca...cand a aparut Cayenne am zis treaca mearga, au nevoie de bani asta e, o sa vanda niste suv-uri si o sa revina la normal. Dar vad ca intr-adevar se prostitueaza pe piata auto mondiala... Oare ce urmeaza? ceva break pentru familiile cu 2 3 copii cu care sa mearga la supermarket? sau o sa incerce sa dea lovitura in clasa mica cu un mini 911 cu motor de 1l ? Singura marca care a ramas in continuare cu capu' sus vad ca e Ferrari
|
Quote:
|
Porsche + VW = Manele
|
xxdadixx mi-ai luat vorba din gura.
yeeeeee de-abia astept sa-i aud pe guta si pe salam cum urla din una de-asta:D la fel cum tot tiganu si-a luat cayenne acum tot tiganu se va emancipa pe limuzina (sau poate nu, pentru ca nu e suv si nu poate sa blocheze o strada asa usor cu ea) asta la noi in tara, pentru ca probabil ca in alte tari masina va avea o aparitie frumoasa pe strada. |
dupa parerea mea au dat-o in bara cu lateralul.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning