![]() |
Quote:
ca caterinca. oricum imi venea sa sparg monitorul. |
Mah Kitana mah, decat sa-l certi pe is bog asta, mai bine l-ai invita la o seara romantica care se va termina dezlantuit si veti uita astfel disputa voastra... :wink:
|
ce draqutz... are dreptate hondarul , daca e faceti si voi ceva poze... sa vedem si noi :P da? singura probl. ar fi ca is ala e din iasi si ea e din cr.. daca e ne vedem toti pe 10 iulie... si rezolvati probl acolo sa vada toti! :P :twisted:
|
hondare ce repede gaseshti tu solutzie la toate haha :):):):):):)
mjs asta era sji scopu sa te scoata din sarite macar ai citit tot ce zicea ala ? aa ... nu ai ras ca io una am capiat de ras e tare dobitoaca pagina :) |
Quote:
o dezlantuire in masina mea ...... bine zis Hondarule zice ea ce zice da am dat-o aseara gata cu cateva versuri de manele :)) pe canalul de mIRC #4tuning asha ca ce sa-i fac e rea de gura dar d-nul \"Gigi\" e remediulil stii pe domnul \"Gigi\" ?? |
Quote:
ALT + CTRL + DEL asha am scapat eu ca ma dispera ce era de ras nu stiu poate de ranjeai cand te gandeai ce am patit noi sau cum ?? |
Vedeti sa va protejati... :lol:
|
Quote:
apropo KITANA ce zici de :bunch: ?? sper sa nu ma :chainsaw: ca atunci eu :zombie: si tu ai sa faci :joy: !!! si cei din jur or sa :yikes: si eu am ceva mare si tare :pissed: ! :D mai de protejat te protejezi da se duce placerea mai ! |
Bah io cred ca voi de fapt va iubiti nene, pe bune acum...
Pune-ti-o fratzilor de-o orgie nebuna, cu tot tacamul si cu asta basta, sa va linistiti nene... 69, ETC... :pelvic_th :hug: :drunk: :censored: :rockon: :workout: |
aoleu s`a ajuns si la orgii pe aici?
|
Quote:
|
iote deja se arunca baietzii :lol: Zoliat tu cred ca ar trebui sa fii primu care sa alfe cand e vorba de orgii pe aici nu? :) :lol: :lol:
|
pai daca e sa fie in grup trebuie si un pic de organizare nu ? sau vrei sa o luam numain in f..d fara a da la b..i ?
sper sa nu fi fost prea pervers. rog un moderator sa ma corecteze |
ba voi ce aveti cu fata asta ca nu intelec
ziceai ceva de orgii ? aduci aBivolaru frate stai calm adevarul ca era foarte tare stateau baietii la meditatii goi pushca femei/barbati ptuuu ca sincer nu mi-ar place si ce e mai Hondarul te crezi Mircea Radu sa combini lumea stai in caravana ta si lasa lumea in pace :) e distanta mare Craiova - Iasi voi sunteti nebuni ? |
eee nu-i nimik ma .... va intalniti pe la MEDIAS si rezolvati problema :P nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning