![]() |
Re: Brax Team
felicitari pentru rezultatele de la finala europeana . ia ca acu am descoperit si eu thread-u asta ... nici n-am stiut de el . o sa trantesc si eu schemba cu sistemul in curand . ne facem si tricouri si alte alea ? ca doar suntem o prezenta mare la concursuri .
|
Quote:
....asa ca incerca sa citesti ce scriu, nu ce vrei tu sa intelegi ;) |
Quote:
Rezultatele sunt foarte multmitoare, momentan masinile care au fost prezente la aceasta finala nu au capatat inca forma finala, mai avem de lucru la ele, in specal la a lui Albert. Masina lui (Ford Focus) este inca in prima faza, drumul catre faza finala fiind mult mai lung. O sa aveti parte de surprize multein viitorul apropiat. Bmw este o masina la care ne-am propus sa nu compromitem functionalitatea, dar faptul ca am luat punctaj maxim la instalare, impreuna cu inca numai 2 masini din clasa noastra, (numai 2 masini din 22, si acestea 2 fiind sponsorizate de Pioneer, deci investit multe zeci demii de euro) spune destul de mult despre munca depusa. Despre sunet, absolut toate masinile cu rezultat mai bun (adica celelalte 6, dic care 3 sponsorizate de Pioneer) aveau bordul reconstruit, si midbasii montati in incinte in bord. Stiam de la inceput ca asta ar fii varianta cea mai buna pentru un rezultat bun dar consider ca am scos maxim din ce se poate cu mid-basii in usi. Din punctul eu e vedere rezultatul este foarte bun si ne consideram primii intre cei cu masini 100% functionale. Vor fi alte masini in care nu se va mai tine cont de nimic (multe altele de fapt, iar cei apropiati stiu la ce ma refer) Un rezultat foarte bun pentru Peste, intradevar fara ajutorul lui Radu nu ar fi reusit, deci din nou calitatea difuzoarelor BRAX a dat roade |
Multumim Alex MG si tuturor celorlalti care au pus noutati si aici
|
Quote:
felicitari pt rezultate si intotdeauna va fi loc de mai bine, dar limita intre nebunie si anarhie e destul de subtire:) oricum cum observ fata de acum 3-4 ani cand nu aveam decat o masina printre cele mai bune din europa acum totusi avem 3 care nu au fost codase iar pt asta bravo tuturor care au muncit la acele masini . |
Ding Ding , Ding Dong . Cand ne scoatem si noi tricourile ... ?
|
Mai degraba bluzele sau puloverele ca a venit iarna..
|
Defapt, la cat de frig e , cred ca ar trebui mai degraba subele brax team ... :)
|
Pentru cei din Brax Team un anunt poate mai mult decat interesant..noul amplif Brax Matrix X4 - OUT NOW..:D
http://audiolab.ro/images/upload/brax_X4_web_.jpg |
21 Attachment(s)
Cateva poze de echipa la Campionatul National de Car-Audio (CNCA) etapa 4Tuning Days. Imi pare rau daca lipseste cineva, dar am ales din pozele disponibile :)
Va astept si pe voi cu poze acum. |
Foarte frumos incet dar sigur team-ul creste , calitatea sistemelor audio creste si ea , singurul regret al meu este ca nu mai exista alt team la fel de perseverent in a inbunatati sistemele audio.
Ia ginditiva cum ar fi sa mai fie 3-4 echipe care sa vina la fiecare concurs cu cite 7-8 masini bune , sa ne "batem" si individual dar si pe echipe! |
Pacat ca la noi in tara nu sunt atat de multi pasionati de SQ incat sa existe 2-3 team-uri competitive din toate punctele de vedere . :| . Chiar ar fi frumos sa fie un "battle" al team-urilor . :D
|
Quote:
|
Lipsa echipelor de care a spus Ceachi o simt si eu , adevarul e ca nu sunt foarte multe persoane pasionate , care sa aiba buget si care sa si stie cu ce se manaca pasiunea aceasta. Dupa parerea mea majoritatea persoanele cu resurse materiale se limiteaza la sistemul din masina personala ( S-Classe, BMW` mai stiu eu de care, etc...) sau detin un sitem hi-end in living.Sunt ff putine persoane care isi concep un sistem competitiv sau doar pentru bunul plac singuri si cand spun singur ma refer de la cunostiintele in materie de sunet pe care le detin si pana la gauritul cu bormasina , insonorizare , etc. , in masina.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning