![]() |
Re: Land Rover Freelander 2 (Arden) - DD Inside
acum am HU ul masinii si cu filtru dietz...deci iti dai seama cand o sai sparg masina lu ybr sai iau iwaul o sa fie altceva:D momentan mai am de achitat datorii si pe urma o sa ma gandesc intai la baterii si porma la HU...realizezi ca o sa mai sara si de la HU un pic:D
|
Quote:
Felicitari pentru scor :) |
Da...HU-ul este foarte important...am vazut asta pe pielea mea ... ajuta foarte mult amplificatorul...am vazut ca exista si aadptoare high low amplificate dar mai scumpe 100-200 ron care sunt foarte ok...
|
toala lumea ybr in sus ybr in jos, masina lui Ybr ...ce draq aveti ma cu gunoiu meu ?
nici macar nu da tare :) :) :) mai tare :) :)cel mai tare :) :) |
Adica masina lu YBR nu este gut - besser ?????
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Hapdeit.
Dupa 2 zile de utilizare plafonul a cedat si s-a detasat de pe traversele de sustinere. Asa ca antifonarea si rigidizarea programata pe saptamana viitoare a avut loc deja. Pana duminica sistemul e tacut, moment in care aflam cat de tare am schimbat punctele de reper cu noul plafon. Va urma un set foarte complet de probe (inclusiv trasarea unei curbe de crestere a impedantei in functie de frecventa, calcul eficienta amplificator si putere reala pe difuzor, etc). Mai in gluma, mai in serios, mai e mult de lucru. :-) |
2 Attachment(s)
Update..
Cu 1503.6 W (89.5V si 16.8A, masurati in mod RMS) am atins 149.4 @ 46 Hz. Am tras si o proba de bass race (medie pe 30 sec) dar piesa nu e ce trebuie si startul a fost cam prost. Mai e de lucru. :-) |
am nevoie de CURREEEENNTT
|
fa contract cu electrica..e criza si cica-l dau mai ieftin...vezi si tu de o oferta pe vreo 20 de galeti, cica e mai avantajos asa...daca vrei eu pot sa te ajut cu un borcan d-ala mare de muraturi de la gratar...
|
Masuratoarea a fost cu senzorul in port, deci nu va speriati...:burn::lol:
|
hahahah asa e mamut am uitat sa spunem la lume ca senzoru e in port:)))))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
|
Quote:
Ati facut tot graficul de impedanta sau doar pentru brrr-ul ala ati masurat ? E dual 2 subul ? |
dap are 2 bobine de 2ohmi.
problema curentului se rezolva soon. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning