![]() |
Re: [VAND] Piese Golf 1 si 2
salut.....pt un G1 ...am nevoie de urmatoarele
1.aripi fata(ambele) 2.haion 3.bara fata 5.faruri mari 6.amortizoare fata(ambele) 7.trapa 8.daca ai incuietori usi(ambele pe fata si haionul) si scorul la fiecare in parte ...sh |
Bari late nu am momentan de G2.Doar noi.
Servo-directiile s-au dat.Da 200 euro. Pasaje aripi,cele metalice nu am decat daca iti dau 4 aripi fata. Roll-cage , ti-am dat PM.Am de G1. Andrei am vb pe mess cred.Daca ai fostul GAV. |
Quote:
|
Stare buna si foarte buna.Bucata 60 ron.Daca iei mai multe ne intelegem.
|
cat sunt barile de G2?
|
Noi sunt cam 700-800 Ron ambele complete cele late,Cele inguste sunt 100 ron ambele sau 300-400 noi.
|
1 Attachment(s)
Salut.
Ma intereseaza un burduf de admisie de Golf. Nu stiu exact motorizarea, cred ca e 1,8 16V... Poza cu respectivul burduf: |
Pai sunt mai multe modele.Afla de care ai nevoie.
|
disc de ambreiaj de golf 2 sau scirocco 2 ambele cu motor de 1,8 8v ai?(cel cu 24 dinti) si pret te rog si ptr disc+placa presiune.
|
2 Attachment(s)
|
@Raul-Este.Disc+placa SH stare buna 250 ron.
@Bogdan -Pierburg 2E 2 pt 1,6 -1,8 l 200 ron. Marfa noua.Ceasuri cu turometru benzina 1,3/1,6 si Diesel Bari stabilizatoare G1 /G2 Scaune G3 Edition Recaro Elemente pt G1 GTI-interior,grile,spoiler fata,bord etc. |
poze si pret cu scaunele de g3 pls
|
Quote:
|
@Vdub- o sa pun poze dupa ce le curat un pic de praf.
@Raul.Iti pot aduce si noi.8v nu a avut 210 mm din fabrica.Doar 16V. Servo-directie G2 tipla benzina sistem complet pana la ultimul surub 300 Euro. Fete usa 4 usi albastre 200 ron impecabile. |
M-ar interesa un burduf de admisie pt g2 16v kr si microintrerupatorul de pe galeria de admisie ala care este actionat de clapeta de acceleratie !ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning