![]() |
Re: Hyundai tunat pana la extrem
ha ha ha ha ha ha ha ha .....ce ma amuza,cu exceptia citorva useri care se aptin de la comentarii aberante ............ in rest numai comentarii CONTRA.Cum a zis si gms-ul ""si dak ati fi avuto ati fi fost zeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii """"""""""" mai bine lasativa de comentarii nusi au rostul.iar daca stau sa analizez de la inceput de la primul comentariu de vi sa dat "mura-n gura" cu contra comentarii.habar nu aveti pe ce lume traiti.daca userul care a pus acest post zicea waaaw ce masin misto ce spoilere marfa...........toti incepeati sa cantati ca cucuvelele.....la fel.Felicitarile mele celor care sau aptinut de la comentarii de prost gust precum :gms-ul , jblmihai , ka$tor , Lukyan ......si sunt si altii ca eii.
|
Mi-ar fi rusine sa ma plimb cu asa ceva!
|
Quote:
|
pentru ca majoritatea ce zice unu :) e un mare adevar...
trebuie sa ne vedem de visele noastre "nfs" si sa acceptam ce fac alti pe baniii lor dar sa o lasam balta :) critici ... cum a fost unul la buzau ... ma mancaaaaaaaaaaa ce toba are:) ii da sigur 15cp sau sa mai zic.... dar are filtru ii mai da inca 10 cp :) iti dai seama ma ce masina teapana are asta facuta pt curse .... no realy?! |
ma da e penala vata aia de sub masina...stiu ca vrea sa dea efect de fum da......e penal
|
cel mai kitchos tuning
|
eu ma votat ca o tin in fata blocului .. din 2 motive ... 1 cu afis de vanzare ( sigur se gaseste un cocalar sa o cumpere ) si 2. ma fac de ras daca merg pana la remat sau pana in dambovitza cu ea... deci =))
|
Quote:
|
ii lipseste abtipildurile de rally :)
|
Hidoasa e putin spus ... nimic nu da bine pe ea !!
|
e chiar foarte speciala.. :rolleyes2 special de urata :evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning