![]() |
Re: Machete in lucru - strada
Quote:
|
5 Attachment(s)
Passat B6 1/24 Gartex.Va trebui sa ii reconstruiesc farurile si stopurile.Tuning-ul nu va fi unul extrem.va fi portocaliu,sa se ''asorteze'' cu jantele (multumesc mult eddy pentru jante si cauciucuri).
|
Te pricepi la tuning!!!
Bafta in continuare! |
Foarte frumos,masina are cumva suspensie sau cum ai lasat-o mai jos?!
|
Quote:
da masina avea suspensie pe toate rotile la vechiul sistem de prindere.acum este lasata ca aceste roti au sistem de prindere maisto si va trebui sa il modific.:o |
8 Attachment(s)
New:arrow:
Passatul a primit: -roti de golf 5 ce vor fi revopsite, -scaune golf 5 -putina "mazgaleala" neagra in fata :D -suspensie noua Toyota Scion Xb : - suspensie noua pe fata -Grila vopsita (multumesc eddy si MDB pentru sugestie.) VW van : -bord rosu si VW golf 5 a primit un bord rosu/gri si un scaun scoica. Ps:si o mica poze cu micul meu pilot de teste in timp ce cauta acceleratia.:lol: |
Quote:
sa-ti fie de bine arata marfa cu rotile astea ;) |
Quote:
passat sedan o sa fie german look.si pe cel variant o sa incerc ceva RAT.o sa pun poze dupa ce vin de la mare.numai bine tuturor. |
9 Attachment(s)
Passat B5 a mai primit:
-extinctor -garda putin mai joasa -esapament nou -oglinzi de culoare neagra Passat B6 a primit: -o grila noua deoarece cea veche s-a rupt -roti passat B5 -garda putin mai joasa |
Quote:
arata bine 6-le! sunt curios ce va iesii... |
Vad ca se munceste la greu in garajul VW, hai cu finalul man:!::!::!:
|
Quote:
|
@FED_expres O sa iasa ceva fumos ,sau cel putin asa cred :lol:
@2010 Se munceste,se munceste ca pe urma incepe scoala si nu o sa mai fie asa mult timp pentru machete.O sa se munceasca cu portia. @eddycdk Multumesc de sfat ,nici nu il observasem,o sa il astup. |
6 Attachment(s)
:arrow:Diorama auto 1/24-1/27 intitulata Garajul Muncitorului
in garaj am pus pana acum : -un catel -bord 1/24 -2x scaune -1x scaun birou -cauciucuri +jante -cheie roti -grila VW -stopuri(in dulap) -finala tuning(in dulap) -faruri+oginda interior (in dulap) -minirampa -Banc de lucru -dulap Bancul de lucru si dulapul le-am facut din remorca unui tir 1/87 :o Diorama este gata in proportie de 25%. |
Foarte frumoasa.Pana acum a iesit foarte bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning