![]() |
Nu stiu cine a zis ca iti face tie incinta BASS REFLEX pt soloX ul asta asa de mica cat sa incapa in portbagajul tau.La tine din pacate nu cred ca incape nici incinta compacta de la sealed :(
|
pai e cineva care sta in chitila si traieste din asta pe la vreo 50 ani
|
Sunt sceptic ca o sa poata el face cumva CORECT incinta bass reflex care sa incapa la tine dar...cine stie... :P Cand e gata pune si tu poze.Iar apoi poate ne intalnim mai multi curiosi sa iti vedem bomba. :wink:
BAFTA ! |
Si pana una alta hai maine la DbDrag (pe la 10 ar fi bine sa ajungi :wink: ) sa mai vezi si alte sisteme ca poate te inspiri (mai ceri o parere ..etc)
|
unde sa merg?
|
azi am fost si am facut poze la ce a mai venit: capacitor, statia pe 4 canale pt boxe si casul meu
|
1 Attachment(s)
capacitorul de la dietz de 20 farazi
|
1 Attachment(s)
statia de la west coast customs orion pe 4 canale pt boxele din usi
|
1 Attachment(s)
si casul meu care din pacate este cel de deasupra
|
cassul tau este un sony???
ca nu inteleg nimica din poza aia miscata... oricum daca chiar reusesti sa faci ceva calumea nu prea o sa ai cu cine sa dicuti la dBDrag |
Este un proiect \"infricosator\", pregateste cineva o masina cu 2 SoloX-uri. Sa vedem.....
|
Re:
Quote:
|
Re:
[quote=\"pesteimputit\"]cassul tau este un sonsorry pt poza aia miscata... am zis ca e kenwood mai sus in topic dar daca te chinui un pic se poate citi kenwood pe cas (cum ziceam primul de sus)
|
scuze...
parea a fi un sony... am incercat sa si prelucrez nitel poza dar degeaba... |
mama... maine tre sa fie gata incinta la sub si nu mai am rabdare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning