![]() |
Re: 20 sept. 2008 - Viteza in Coasta - Bucovat
Rezultatele se afiseaza.....si sigur se va gasi cineva care sa le pozeze, cel putin asa s-a intamplat de fiecare data...ma rog...eu am fost decat odata :)
|
Gata ma..va intalniti acolo si va bateti:lol:http://www.talis.com/source/blog/htt...ages/Stop.jpeg
Acum...pentru asta nu iti trebuie licenta nu? |
Nu trebuie licenta. Trebuie doar casca si picior mai greu :). ne vedem acolo
|
pt bataie? nu nu trebe licenta :D
astept un post din partea organizatorilor: unde se afisaza timpii si cat de detaliati (la fiecare urcare)? de asemenea...cu grupele poate va ganditi e inechitabil pt tdi-uri |
domnu boby poate ne vedem si la cursa asta daca reusesc sa gasesc o suspensie sport pentru un ursuletz
|
Bogdan treaba ta faci ce vrei.....eu nu pe tine vroiam sa te vad.....vroiam sa iti vad copilotii.daca nu ii aduci...nici nu vb cu tine :P. Oricum.....nu trebuie neaparat suspensie sport, traseul e mai select ca la mosteni, cel putin stii ce suspensie am eu...si zic ca face fatza. cat despre urs.....ma bucur ca picam in aceeasi grupa....sau e vreun 2,5 ? :)
|
sper ca vremea sa fie la fel de buna ca astazi!
|
Quote:
|
hmmmm yamy....m-ul mic parca se numeste....sau m de america....plm....nu stiu....nu sunt fan feline si nici nu ma pricep la ele...pt mine motorul de 2,5 seamana cu 2,0....plm....o sa ne batem misto...teoretic ai 78 de cai peste mine..
|
din pacate nu am gasit suspensie in timp util, iar fara nu am incredere in masina sa pot sa merg tare ,deci nu pot participa bafta multa tuturor maine si sa va distrati!!!
|
Quote:
|
incepe sa fie ok ;)
|
am nevoie si eu de ajutor...cine e dispus sa care 2 persoane din craiova pana la bucovat ..va rog mult...sau daca e prin slatina..platim si noi cat putem..:( va rom muuult
|
Pai asta te interesa pe tine? Nici tu nu te-ai exprimat...sau poate nu am inteles eu...dar treaba cu timpii se stie ca se afiseaza la finish dupa fiecare urcare :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning