Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Senatul elimină taxa de poluare, sumele încasate se restituie integral (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/89943-senatul-elimina-taxa-poluare-sumele-incasate-restituie-integral.html)

Nemes Ion 10-09-08 00:13

Re: Senatul elimină taxa de poluare, sumele încasate se restituie integral

ceva e , ca misca tufa !!!:shock::lol::lol::lol:

morph3o 10-09-08 00:22

se vede ca vin alegerile.dar stati linistiti ca o sigur baga din nou taxa de la 1 ianuarie

fulgerash 10-09-08 09:05

In loc astia care conduc Romania sa faca bani din taxe mai bine sa dezvolte si ei industria si sa creeze niste locuri de munca nu sa ne vinda la straini .

stecherro 10-09-08 13:51

CAMPANIE ELECTORALA!!!!nu o sa vedem noi asta niciodata..iar daca o sa faca asta...o sa bage niste impozite.....incat nu o sa mai vrea nimeni masina...ne dam toti pe biciclete

norbi_bidi 10-09-08 13:53

Quote:

Originally Posted by stecherro (Post 1743963)
CAMPANIE ELECTORALA!!!!nu o sa vedem noi asta niciodata..iar daca o sa faca asta...o sa bage niste impozite.....incat nu o sa mai vrea nimeni masina...ne dam toti pe biciclete

daca fac ei asa ceva incat sa nu mai vrem noi masini.... atunci facem si noi cumva sa putem avea...
-trecem granita si o inmatriculam acolo :D

tiby120 10-09-08 21:04

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1741659)
hai ca m-am distrat :)) am crezut ca e la sectiunea divertisment vestea asta...dar e pe bune.. Cine a luat-o razna in tara asta ? :)) nu cred ca e adevarat DAR daca printr-o minune este adevarat...cu siguranta Basescu v-a semna...doar e ceva facut impotriva lui tariceanu :)) hahaaha

semneaza sigur daca e contra lui tariceanu:)) ai dreptate. de abia astept. daca dumnezeu si pana in februarie o scoate.....:X mama in sf imi iau un 320 pe benzina:X de abia astept \:D/ nu mai am rabdare

Str33tRaid3r 10-09-08 23:37

stati linistici sa vedeti ce se va intampla la impozite si la asigurari
k doar nu o sa fie atat de prosti incat sa lase toate "toroapele" de masini sa circule in voie pe strazile noastre si sa ne polueze in mod sporadic
a......si apropo de scoaterea taxei sa vedeti ce bani o sa faca arabi din germania:))

andreiuu 11-09-08 00:15

Bine ca s-a scos taxa frate ... acum urmeaza sa plec sa imi iau masina ! pazea ca vineeeeeeeeeeeeee :D !8)

andreiuu 11-09-08 00:18

toata lumea la germania acum

razzwan 11-09-08 09:08

au facut ceva si ei bun.....

KTA87 11-09-08 09:14

Cand au loc alegerile? O data exacta...

mihadiva 12-09-08 13:00

Quote:

Originally Posted by TAZ (Post 1741912)
Vestea este buna dar cum o sa restituie banii? Mai ales ca cei care au cumparat masini noi (si eu ma numar printre ei) au lasat originalul chitantei de "taxa de poluare" la politie. Pe baza carui document pot cere returnarea baniilor?!

nu iti face griji din acest punct de vedere. la ghiseu la finante,unde depui dosarul pt restituire ,exista un formular care trebuie completat in cazul in care ai predat chitanta in original la politie,acest formular tinand locul acesteia.finantele trimit dosarul la trezorerie care confirma sau nu faptul ca ai platit taxa.dupa confirmare,dosarul iti va fi rezolvat,iar banii ii vei primi inapoi :)

Lymbutza 13-09-08 00:16

Am inteles ca de cand cu debandada asta cu scoaterei taxei sar putea iarasi prelungirea numerelor rosii , daca exista cineva care este mai bine documentat ca mine si poate sa confirme .

G0rdy 19-09-08 08:18

Quote:

Originally Posted by Lymbutza (Post 1750035)
Am inteles ca de cand cu debandada asta cu scoaterei taxei sar putea iarasi prelungirea numerelor rosii , daca exista cineva care este mai bine documentat ca mine si poate sa confirme .

deocamdata numerele rosi le poti lua pe 30 zile...DAR dupa cele 30 zile daca te duci cu dovada ca ai inregistrat-o la consiliu local si dovada programari la RAR(asta in caz de dureaza ca acuma o luna si ceva) abea atunci te duci si iti mai da pe 30 zile numere rosi.

Acum cu taxa vieti....parerea mea ca astia fac misto de noi,vin alegerile si ce au zis , hai ca dam un zvon dinasta sa creada romani ca si-a "revenit"statu roman..aiurea sau vb voastra o sa platim iar taxa sub o alta denumire.Oricum cand o sa vedem noi bani de la stat :-" greu greu, m-as mira daca ar fi asa.

DaBotta 21-09-08 04:13

pana la urma se mai plateste sau nu taxa ?

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning