![]() |
Re: Audi Q7 V12 TDI intra in productia de serie
Quote:
cum esti tu in stare sa cataloghezi asa masina pentru care foarte multi oameni s-au chinuit sa o construiasca ?...si stai linistit ca nu numai manelistii au q7 ....ca are aproape oricine are bani ...de ce ? pentru ca e un autovehicol superb da bineinteles ca si invidia e pe masura . Acest v12 o le scoata ochii din orbita la americani....1000 de NM o sa ii faca sa uite de toate muscle carurile . |
Quote:
|
Quote:
Dar de Subaru? E o diferenta intre 4WD si AWD dar cred ca voi ar tb sa stati pe banca voastra si sa va limitati la ce stiti nu sa vorbiti din auzite ONTOPIC :Daca ar fi sa-mi iau o un SUV de lux as opta mai degraba pt Range Rover TDV8 *Indiferent de cat costa masina pe romani ii intereseaza consumul, deaia isi iau diesel si nu benzina |
Va fi cam nasol cand dieselul o sa se dubleze fata de pretul benzinei ;) Adica avand in vedere ca din petrol se extrage prima oara 75% benzina iar doar din ce ramene se obtine motorina, impreuna cu tendinta tuturor de a lua diesel, determina pe zi ce trece cresterea stocurilor de benzina iar eu nu cred ca arabi vor sa ramana cu ea pe cap.
|
degeaba tot diesel e
|
Quote:
|
130mii euro pentru asa ceva as da decat daca a doua optiune ar fi sa ard banii
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning