Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Audi Q7 V12 TDI intra in productia de serie (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/89887-audi-q7-v12-tdi-intra-productia-serie.html)

lrazvani 11-09-08 09:56

Re: Audi Q7 V12 TDI intra in productia de serie

Quote:

Originally Posted by b_gt (Post 1744726)
Q7 MASINA MANELISTILOR...TOATE ALBE...3,0TDI

cum esti tu in stare sa cataloghezi asa masina pentru care foarte multi oameni s-au chinuit sa o construiasca ?...si stai linistit ca nu numai manelistii au q7 ....ca are aproape oricine are bani ...de ce ? pentru ca e un autovehicol superb da bineinteles ca si invidia e pe masura . Acest v12 o le scoata ochii din orbita la americani....1000 de NM o sa ii faca sa uite de toate muscle carurile .

Bogdan_mb 11-09-08 10:36

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1742246)
Stiu, o sa vad doar oameni de afaceri cinstiti in el, academicieni si personalitati de top! Asa cum daca te uiti intr-un Cayenne Turbo S, ML 63 AMG etc o sa vezi numai "lume buna". Esti naiv daca crezi ca in Romania se poate intampla asa ceva.

Si de obicei lumea interlopa si toti escrocii isi permit asa ceva in niciun caz un om care a muncit pt fiecare banut si are valoarea banului nu o sa arunce cu banii pe cacatul asta alb care probabil are un motor formidabil dar inutil. Eu sincer nu as da bani (f. multi) pe 500 de hp ca sa aud un fasait in spate si sa vad niste fum negru. As prefera un motor pe benzina.

+1 , era o melodie pe youtube pentru modelul asta de masina ;)

AK-ZER 11-09-08 11:33

Quote:

Originally Posted by mad_aurel (Post 1741546)
primul model 4x4 de la audi? pai tati tu cred ca nu prea ai habar de ce vorbesti. Audi a ''inventat'' tractiunea integrala, fiind prima marca auto ce folosea 4x4

De Ferdinand Porsche ai auzit?
Dar de Subaru?
E o diferenta intre 4WD si AWD dar cred ca voi ar tb sa stati pe banca voastra si sa va limitati la ce stiti nu sa vorbiti din auzite

ONTOPIC :Daca ar fi sa-mi iau o un SUV de lux as opta mai degraba pt Range Rover TDV8
*Indiferent de cat costa masina pe romani ii intereseaza consumul, deaia isi iau diesel si nu benzina

Bogdan_mb 11-09-08 12:02

Va fi cam nasol cand dieselul o sa se dubleze fata de pretul benzinei ;) Adica avand in vedere ca din petrol se extrage prima oara 75% benzina iar doar din ce ramene se obtine motorina, impreuna cu tendinta tuturor de a lua diesel, determina pe zi ce trece cresterea stocurilor de benzina iar eu nu cred ca arabi vor sa ramana cu ea pe cap.

b_gt 11-09-08 13:25

degeaba tot diesel e

b_gt 11-09-08 13:27

Quote:

Originally Posted by mad_aurel (Post 1742982)
corect, sa nu uitam de Techart, si de Gembala.....

am mers eu cu cayennul modificat de 9ff...de 730 hp...a...si trece f usor de 300...

22VIN 11-09-08 14:45

130mii euro pentru asa ceva as da decat daca a doua optiune ar fi sa ard banii

All times are GMT +2. The time now is 13:20.

- Copyright 2026 4Tuning