![]() |
Re: vand orice kit xenon/bixenon, garantie reala 1 an!!!
Upppp, mergem mai departe.Din ultima comanda(30kituri) nu am avut nici un defect ......:D
|
Salut,m-am hotarat:)
As dori si eu o pereche de H1,8000 k,xenon de 35w. Cum am putea lua legatura pentru a ne intalni? Salut! |
Salut,
Te rog pe email comanda ferma si adresa de livrare : [email protected] |
Salut,te-am sunat :)
A ramas sa ne intalnim astazi seara in jurul orei 20:00. |
salut...2 becuri H4 bi-xenon ce pret? si 2 tot H4 doar k xenon pe scurta si pe lunga halogen la fel ce pret? ms mult si bafta ! as vrea sa le iau azi daca se poate !
edit: am uitat sa fie minim 8000k...si cel mult 12000k...ms ! |
Te pot ajuta astazi(pe stok) cu o pereche becuri H4 bixenon 5000K sau 6000K 35W(neaparat sa aveti tot 35W instalatia si ballastri) la pretul de 130Ron.
Sunati-ma ca sa ne intalnim si sa o rezolvam daca vreti la : 0724186590 / 0766900342 |
Quote:
|
Pot aduce pe comanda orice kit sau parte de kit xenon.
Pe stock nu aduc/tin decat kituri uzuale si anume H1,H3,H7,H11 si H4 Bixenon Hi/Lo pt ca acestea se vad in mod constant.Si de altfel doar 5000K si 6000K. Un kit de 10000K il tin pe stoc 3-4 luni si nu are rost. Orice alt bec sau kit atipic pot aduce in aprox 1 sapt.Daca te hotarasti contacteaza-ma. |
Quote:
|
Salut as fi interesat si eu de un kit H1 de 6000K... Care este pretul pentru 35W si 55W? As avea nevoie de unul pana joi, sunt din Buc.
|
Overdeath2006 - Pe sapt viitoare imi vine o noua comanda, ti le pot trimite prin curier.
@LEDuri - Doar becurile le vrei , da?Pret 120ron pt o pereche. |
Multumesc pentru raspunsul prompt dar mi-ar trebui saptamana asta. Aveam nevoie de ele acum ca sa le pot monta weekendul asta cand ma duc acasa la tg-jiu. Duminica ma intorc in Bucuresti.
Daca nu gasesc in alte parte pana joi voi reveni cu un mesaj saptamana viitoare. Bafta la vanzare! |
Sapt viitoare primesc o comanda mare, deci va astept cu stok full.
|
____AP____
|
Mai departe, de luni incep sa-mi ridic comenzile, deci stoc full, va astept ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning