![]() |
re: Cielo - PGF
Si inca o parere, pe langa ce s-a spus despre bari... eleronul de pe luneta chiar nu arata bine.
|
da si eleronul,insa parerea mea,,plasa din spoiler neagra,jentile nerge cu buza gri aluminiu sau nikel in cel mair au caz,dar nu rosii,si numarul pe spate parca nu cade el as bine..ii trebe o alta prindere.parerea mea !numai bine...
|
Jantele îmi plac, dar, barele par cam mari... Poate că în altă culoare ar da mai bine!...
|
Bravu Dungă felicitări pt maşină este UNICĂ nu asculta gura lumii ;) !
P.S. Baftă pe viitor cu planurile tată !Măcar să ajungă alţi la nivelul tău man....ce fel de oameni ...... |
fiecare si-a exprimat parerea rzw-ule...e dreptul lor...
pot spune ca plasa nu ramane asa...si mai sunt cateva detalii de interior schimbate :D |
Eu nu consider ca am zis nimic rau referitor la plasa ca ar da mai bine negra,iar jantele cu gri aluminiu...au fost sfaturi,nu am zis k e urata,insa mi-am exprimat parerea despre cum ar da mai bine in viziunea mea..bafta in continuare !
|
Felicitari!
Arata frumos. Acum parerile sunt impartite...dar eu sunt de parere ca nu mai este un Cielo plictisitor. Baga-i o spalare calumea si mai arata-ne niste poze cu ea. |
Quote:
|
in mare parte masina e reusita, dar normal ca mai are niste minusuri...dar fiecare are alt gust, iar daca lu nenea dunga ii place, bravo lui. A muncit destul la masina, a bagat destui bani in vopsea si vopsire...Mai e de munca, dar sa isi mai refaca si el fondurile. Oricum rzw te laudai cu niste poze smekere, apucate si fale odata :d
Ca sa imi exprim si eu parerea, singuru lucru care nu imi place este cozorocu de pe luneta, iar codita mai trebuia un pic mai pierduta spre coltu masinii. |
te-am vazut azi pe la real vitan....a iesit super masina....felicitarile mele....inca un cielo rosu marfa
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning