![]() |
respectele mele tovarashu ! ;)
am ceva asemanator ... ;) |
1 Attachment(s)
gata loganu...umflat shi incruntat :D
|
oohooooooooooooooo
au inceput sa posteze zeii !!! in sfarsit arata a concurs de VT !!! :D hopa hopa !! =)) |
c tare astea da lucrari spre final sa ne mai surprinda si altii 8) felicitari
|
Moaaa ce bombe au scos baietii mei spre sfarsit..e randul tau Santos
Pe Safrsit....il asteptam pe dadi.Bafta tuturor |
hmmm....akum incepe sa-mi placa...masina mea.....e gata de ceva vreme...de curand a ajuns si la gratzian......nu e cine stie ce...adik eu vroiam ceva...mai mult de la mine..si are greseli...si tot nu e completa...akum locul 1 si 2 se stiu deja...sa vedem ce suprize dastea ''neplacute'' vom avea....sper totusi sa nu fie...
|
:lol:
haideti, curaj... nu e graba... vreti pana pe 30? |
se poate amana termenul limita pana dumineca.. sa zicem pana la ora 23:59 :lol: :?: :oops:
masina e gata,dar sunt plecat din oras si numai dumineca seara ajung acasa :? |
1 Attachment(s)
No way ...
29 s-a zis , 29 ramane ... multi sunt cu ele gata .. dai poza lui gratian pe pm , ;) si ai rezolvat problema .. ;) sau .. nu participa .. :D clar locurile 1-2 vor fi luate de zei zeilor pseudozeilor ... XxdadixX / Kickass .. and then ... aici e smecheria .. locu` 3 si etc. de aici incepe distractia .. Gratian , frumos ar fi un clasament cu TOTI participantii ... am aprecia mult daca ai face clasament cu TOATA lumea , nu numai locurile 1-2 si 3 .. please .. till then , un mic preview .. mai am de lucrat ... :D |
Re:
Quote:
aku lansezi shi u alt concurs ...sa ghicim front end`u mashinii tale...la care ash avea mai multe sanse probabil :D |
1 Attachment(s)
My golan :arrow: :arrow: :arrow:
|
1 Attachment(s)
:D
|
ce om , pune-o dom`le s-o vedem ca lumea :)
haidi kickass ... rupeti-ne ochisorii ... macar sa stim ca am scapat de coshmar .. mai am de lucrat ( retusat la ea ).. >> Zeul :lol: |
1 Attachment(s)
nu prea am avut timp sa lucrez la el... se putea mult mai bine... am vrut neaparat sa particip... azi plec din buc :twisted:
|
1 Attachment(s)
Salutare
Am si eu un logan micutz..Sper sa va placa |
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning