Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Cum poti lasa garda la masina mai jos??? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/89534-poti-lasa-garda-masina-jos.html)

RIcKO 27-03-09 22:50

Re: Cum poti lasa garda la masina mai jos???

un pret estimativ la arcuri sport ? aveti ideie?

al!n 27-03-09 22:52

in jur de 6mil

RIcKO 27-03-09 22:54

toate 4 ?

al!n 27-03-09 22:56

normal..nu oi vrea 6mil bucata.Eu am zis un pret aproximativ cel putin la logan atat e.

Relu_GTT 27-03-09 23:06

Daca tai arcurile masina se comporta la fel ca inainte chiar putin mai bine fiind mai joasa ,scurtatul amortizoarelor este necesar doar daca se taie mult din arc dar la o spira sau una juma nu prea e nevoie ca oricum nu ajunge amortizorul pana la capat
Am vazut si logan cu arcurile scurtate o spira si ceva arata foarte bine
Arcuri sport se pun pt a fi masina mai stabila si mai rigida ,iar doar pt o garda mai mica e deajuns sa se scurteze arcurile

pyttbull 27-03-09 23:19

arcuri sport + amortizoare sport ! :shock:

RIcKO 27-03-09 23:34

oricum inca sunt in dubii cu privire la alegerea modalitatzii de a culca masina ....sa vad cum stau cu banii

al!n 27-03-09 23:51

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 2190048)
Daca tai arcurile masina se comporta la fel ca inainte chiar putin mai bine fiind mai joasa ,scurtatul amortizoarelor este necesar doar daca se taie mult din arc dar la o spira sau una juma nu prea e nevoie ca oricum nu ajunge amortizorul pana la capat
Am vazut si logan cu arcurile scurtate o spira si ceva arata foarte bine
Arcuri sport se pun pt a fi masina mai stabila si mai rigida ,iar doar pt o garda mai mica e deajuns sa se scurteze arcurile

uite logan cu o spira taiata pe fata si 2 pe spate

sezione91_blue 27-03-09 23:53

de aratat arata bine...dar cum e comporta? e mai "moale" ? ma bate gandu sa fac si eu...

al!n 27-03-09 23:56

de comportat se comporta bine am mers cu un prieten care are 1 cu 1 taiat si sta bn pe curbe.la denivelari e mai nasol deoarece arcu fiind mai scurt,amortizoru se comprima mai mult si scutura putin.pe fata merge taiat doar 1 spira,ori una ori deloc iar pe spate merg cam 2maxim.

BV-06-XPY 08-04-09 22:01

....vad ca e foarte acesat acest subiect:D.....mai am o intrebare......ca nu ma pricep .....in domeniul asa acuri si amortizoare sport.....sa zicem ca am cumparat arcurile si telescoapele......le montez.......si constat ca spatele e un pic mai ridicat......pot sa mai reglez ceva.......eu unu prefer sa fie in linie masina........:D.........

Danutz Bratosin 08-04-09 22:23

Ori mergi cu o greutate de cateva zeci de kg in portbagaj ori cumperi arcuri o idee mai scurte fata de cele care le ai ;)

Psycho 08-04-09 22:26

in principiu ar trebui sa mai tai o spira / jumatate de spira de pe spate dar acum u stiu in general arcurile sport vin pentru fata / spate din ce stiu eu

BC-20-LET 08-04-09 23:41

Daca sunt reglabile , le reglezi fara sa tai nici o spira ;) .
Daca nu sunt reglabile cumpara ceva care coboara garda egal, atat fata cat si spate (ex 40/40 , 60/60 ....)

RIcKO 21-04-09 18:29

am eu o problema......xsara mea 1,6 16v VTR ...are bara de torsiune pe spate , nu arcuri.....se poate cobora si spatele?....ca am gasit ceva arcuri ....pt xsara asta da vin decat 2 ..pe fatza.....si nu as vrea sa o cobor decat de fata .......

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning