![]() |
Re: Audi a4 1.8b
1 Attachment(s)
uite cam asa ceva zic....
|
frumoasa masina sossy bafta la vanzare iar daca o tii parerea mea e ca ar trebuii sa dai jos acel eleron
|
mda....e ceva;) m-am gandit si eu....
oricum in caz de ramane si nu se da pana la sfarsitu anului vor fi ceva schimbari alt eleron cv mai stubtil bad boy din capota evacuare directa prin teava inox faruri clare sau angel cu lupa si xenon o prel bara spate si ceva prag....in mare....si ar mai fi incet incet.... mrs |
oricum ai vazut cat de greu se vand masinile in ziua de azi iar dintr-un audi ca al tau poate sa iasa o masina care sa intoarca multe capete pe strada
|
mda....destul,ba chiar pare imposibil desii masiniile inmatriculate Ro acum pre vremea asta(ma refer la taxa pacii) ar trebui sa aiba ceva preturi mai mari si mai cautate....
da na....cand ar fi si ceva in beneficiul poporului sa zic asa tre sa apare alte...eternul RO!! cat despre aranjat si bla bla...da se poate....este si audi o"marca inregistrata":)) si se face sa fie subtil,elegant si totodata ceva bomba...planuri is,finante sa fie |
ieri am schimbat si niste placute frana spate.....
masina a stat cam 2 sapt si am avut un drum mai lung si fara sa observ etrierul stanga spata a ramas putin blocat----------->mi-a distrus placuta.... acum totul este ok..am pus placute bosh sper sa fie ok... restul placutelor is mai multe de 60-70%de bune.... nu prea ii place sa stea:|.... FOR SALE....urgent,cineva sa o plimbe mai des |
4 Attachment(s)
revin si eu cu niste poze facute ocazional:D
nimic nou...inca de vazare:| planuri pentru ea is si s-a cam strans si niste fonduri dar inca nu is hotarat sa investesc in ea..... enjoy it:X (scz pentru poze nu foarte clare si masina murdara) |
masina nu mai circula de 3-4zile....am ridicat-o putin de bot acum de ceva vrme si nu am facut unghiul si am ras un cauciuc:|
deci is in cautare de niste gume 235/35 pe 17 iar o sa mut una din spate pe fata si pe spate pun noiile achizitii putin mai late(acum am 225) +se vinde eleronul de pe masina cu stop frana integrat perfect functional si fara defecte per-total si eleronul,sau schimb cu cozoroc luneta si dif |
am rezolvat si cu gumele;) am gasit ceva dunlop,destul de multumit
maine le va incalta si voi face si unghiul deocamdata cma atat ca inca este de vanzare eleronul daca il intereseaza pe cineva?! |
inca valabil....masina cam sta sta si sta...
|
s-a cam depus praful aici
noutati nu prea:( masina timpul acesta a stat,abia acum in vacanta am reusit sa o plimb putin,am tras tare drag de ea din nou:X imi pare rau de ea dar asta e...va trebui sa o dau,deci daca este cineva interesa valabil in continuare...se poate vorbi si de variante dar numai diesel vw,audi si bmw in principiu zilele astea o sa vad cum stau cu bugetul si pana la urma o sa primeasca o grila fata fara emblema insa nu stiu ce firma dectan,jom sau FK!?oricum nu tip fagure si poate va avea si cev aupgrade la muzica in rest cam atat....daca se iveste niste faruri clare cu lupa mai la pret ok atunci si alea dar deocamdata inca tot nu as vrea sa ma arunca in ea cu investitii prea mari aaaaaaaaa si jantele se vand sau schimb cu brock |
nu facem un schimb de jante daca tot vrei late? 10 J pe spate cred ca iti e de ajuns:)))
|
facem o proba:D
cand ai timp vedem cum facem...eu as cauta ceva cu buza si late vedem |
tu ce cauciucuri ai pe ale tale?
de late sunt late ale mele... ai vazut din poze...in realitate se vede mult mai fain:D |
225 45 sunt gumele...
asa am adus masina din germany;)cel mai ok sa ne vedem probez eu doua sau toate si tu al fel;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning