![]() |
Re: dubmaniacks
Quote:
|
5 Attachment(s)
am reparat si eu un pic la ea azi si am prins si niste poze p zii. mai rar. :lol:
|
f. f. tare!8)
|
Quote:
P.S maine s-ar putea sa dau G60-ul dar nu va panicati am acel golf 1 care e mai nervos un pic !!! dar inca nu e gata !! cine vrea poze cu el sa imi spuna dar deocamdata e in stagiu' de pus tabla noua pe ea pt. ca o reconditionez 100% |
Sco asta are o masina f.frumoasa.El nu ma crede.... dar e beton rau masina lui.
@ast3riCS - man , nu iti trebuie multi bani sa faci asa ceva.Crede-0ma... Si daca vorbesti ku ktbstudio , te ajuta si el 100%.E baiat de milioane!Trust me. Si suntem inca cativa de pe forum care ne pricepem cat de cat la fibra , vopsit ... mecanica etc.So , just ask. @ Blondu :D :* |
blondule...imi pare rau ca dai g60-ul...vroiam sa il vad in realitate.
oricum...ce injectie avea masina? ca din poze nu prea imi pare ca ar avea cis... p.s.: c poate sa faca un aparat foto bunicel... :lol: |
Quote:
Mi-am cumparat azi elementele de caroserie. Aripa dreapta spate , usa dreapta , aripa dreapta fata. Ne apucam de treaba f.curand 8) |
pai ce mai...sa ai spor !
|
salut baieti....... e super tare ideea voastra. Primiti si alte modele VW in afara de golf. eu mi-am luat un passat 3bg si vreu sa merg pe stilul asta pe viitor. O zi buna!
|
Quote:
Prezinta-ti masina... |
si-a luat soramea golf 4...
jante p 18 d porche...un pic avariat. o sa ii pun poze dupa c il termina... |
Quote:
|
stie cineva plafon interior ..cu trapa :(? ma intereseaza placa sa fie in stare buna..nu tapiteria de pe ea...daca aveti asa ceva ..pls..(este vb de un golf 2 in 2 usi cu trapa )..am plafon de golf 2 ..2 usi ...fara trapa ...din material rigid...cv plastic cu nusht ce..daca vrea cineva ;) scz de offtopic :-s ..
|
pai si nu poti sa tai forma la trapa? ca e destul d greu d gasit in stare buna la dezmembrari...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning