Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   4Tuning Members Meet (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/89205-4tuning-members-meet.html)

Jokerman170 05-09-08 23:21

Re: Luni 8 septembrie - members meet

se poate sa aterizez si eu pe-acolo cu tomy, daca suntem binevenitzi binentzeles :o

aokimare 06-09-08 01:52

citeam posturile si ma minunam....
parca e vorba de cine stie ce intalnire intre PNL si PRM
ce aveti oameni???
ideea e foarte buna..cine vrea sa-si scoata fata un pic la aer vine, cine nu, sta acasa
si gata.......
daca careva nu vrea sa vina...sincer nu cred ca va suferi nimeni pe tema asta...

ne vedem luni la 9...si inca odata: fara manele si motoare turate si linii si mai stiu eu ce penibilisme.....
cine crede ca nu se poate abtine de la bravada si "smecherism" sa stea acas...
cam atat de la spider (sper ca nu am jugnit pe nimeni...:))

ilegal 06-09-08 03:00

la ora 22 cred ca se sting luminiile acolo:D.deci ne grabim la discutii,ca poate in bezna,imi fura careva casetofonu:lol::lol::lol:

Alex_Tiger 06-09-08 11:45

pe langa toate discutiile, parerea mea absolut inutile, idee este buna! iar daca se gasesc sa vina "smecherasii" fiti linistiti ca nu vor sta mult deoarece fac pariu ca nimeni nu-i va baga in seama. si eu voi fi prezent alaturi de inca un prieten. nevedem acolo (poate stabilim si o plecare in grup din cj catre oradea sapt viitoare :) )

Piry 06-09-08 12:43

ok si daca eu aduc un nissan 200sx s14 modificat full si o sa inceapa sa faca drifturi, vreti sa ziceti ca nu o sa va placa?

RA_2fast4u 06-09-08 12:55

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 1735537)
ok si daca eu aduc un nissan 200sx s14 modificat full si o sa inceapa sa faca drifturi, vreti sa ziceti ca nu o sa va placa?

daca faci tu drifturi cu el piry sunt sigur ca taota lumea te va sustine :))

sti care e idee cu drifturile si burnurile si restu ;) asa ca nu mai insista pe subiect , te rog :)

Ma bucur ca incepe sa se adune lumea :)

Ursu-=X-Team=- 06-09-08 18:34

Mmmm.. primiti si din alte cluburi la intalnirea asta ?? nu de alta dar stau vre-o 3 saptamani pe la voi si chiar mi-ar place un schimb de experienta

loverboy 06-09-08 19:01

Poti sa vii linistit... chiar daca nu ai masina "tunata"... singura conditie e sa fii user 4tuning:-):-):-)

ilegal 06-09-08 20:27

poze facem?

Cata RHC 07-09-08 23:41

Vin si eu.

CristianD 08-09-08 13:50

acum chiar imi pare rau ca nu o sa ajung pt ca vad ca se aduna lumea si sunt cativa printre cei care si-au anuntat aparitia cu care vroiam sa stau la o vorba sa le cer parerea... asta este... poate data viitoare.
Bafta si distractie placuta.

loverboy 08-09-08 14:23

Se pare ca vremea nu tine cu noi....:sad: sa speram ca pana diseara se opreste ploaia;)

Kent8 08-09-08 14:36

sa nu uitam ca este si parcare acoperita in mall :P

bzsa 08-09-08 14:47

Quote:

Originally Posted by loverboy (Post 1739527)
Se pare ca vremea nu tine cu noi....:sad: sa speram ca pana diseara se opreste ploaia;)

eventual in parcarea acoperita de la Auchan daca ploua

DaNuTzU' 08-09-08 15:55

ma daca vine lume poate vin si eu sa vad...

All times are GMT +2. The time now is 09:43.

- Copyright 2026 4Tuning