![]() |
1 Attachment(s)
Uita-ti o mashina din Ploiesti![/img]
|
:shock: :shock: :shock: bine ca ai avut aparatul la tine ce de alceva iti scapa :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Quote:
|
Ford Probe PoweredBYRacers Botosani! :twisted:
|
E k-lumea Probe`ul asta...Este in PoweredByRacers?
|
E k-lumea Probe`ul asta...Este in PoweredByRacers?
|
Da este. Cum am scris si la inceput. Tu ai o anumita \"pica\" pe acest club nu este asa?
|
Da este. Cum am scris si la inceput. Tu ai o anumita \"pica\" pe acest club nu este asa?
|
Quote:
Si plus de asta daca se va face cursa aia de care ati spus in topicul special creat fii sigur ca voi fi prezent cu cea mai mare placere. :wink: |
Quote:
Si plus de asta daca se va face cursa aia de care ati spus in topicul special creat fii sigur ca voi fi prezent cu cea mai mare placere. :wink: |
Re: Cateva poze \"***\"
Nimeni Nu Are Nimik Cu Nimeni Si Cu Nici Un Klub !!!!!
|
Cel mai important e sa se faca curse si in acesta parte a tarii ca ne-am cam satrurat de 400M mai vrem si noi ceva tehnik prin padure in gen vtm ! cred ca ar fi ceva participanti la cursa de la BT ! desi multi isi doresc 400m !
|
ITi dai seama ca si eu imi doresc sa punem in aplicare acest plan. 400m poate orice elefant sa tina masina pana in 6000-7000 unde i se taie benzina sau pana unde vrea el si sa schimbe. Alta e o cursa de acest gen pe care dorim noi sa o organizam. Voi revenii cu detalii despre cursa asa cum ati cerut in cel mai scurt timp.
|
Cred ca ar veni si Sauciuc la proba asta. Nu-i asa TND? Il corupem noi sa participe sa le dea clasa celor din tara. :))
|
Ce naiba se dubleaza toate posturile !!! :((
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning