![]() |
Re: Primul trailer pentru Fast & Furious 4
am vazut bine acolo ford rs2000? :-|
|
prea exagerata data lansarii macar puteau sa nu mai bage deloc traineru...am vazut un STI :love::love: abia il astept...:-D
|
prea misto traileru:shock:,si mie mi se pare cam exagerat cu data lansarii dar poate o fii dupa vb aia,treaba buna se face cu rabdare:-)
|
Banii astia, ce te determina sa faci, sa chinui o gramada de suflete ca sa vina in numar cat mai mare la lansare, poate apare mai repede pe net :evil:
|
poa' sa apara pe net cu 2 sapt mai devreme decat la cinema la noi,ca pt mine nu cont.
Merita vazut la cinema :) |
Abia astept sa iasa cred ca va fii super marfa filmul!!!
|
super tare :D abia astept
|
Tare filmu cel putin din trailer ! Cel mai bun lucru e ca continua partea intai, care mi s'a parut cea mai adevarata din toata seria.
|
mda, ciudat...cel putin cat am vazut aici. l-au schimbat din fast and furious in mad max :(
|
Quote:
P.s. Nu prea ti-a placut fizica la scoala. |
o sa fie pra tare filmu....nu mai am rabdare pana la anu
|
tare de tot, da mai e mult pana la anu din pacate......
|
Ce tare :chainsaw: deabea astept sa il vad la o plasma giganta cu un sunet ragnet si numai cu baieti :D care au masinile cursele in sange...wowwww hai odata cu filmul ala...:peace:
|
Quote:
Off Topic! Chiar ca nu ia placut fizica la scoala! El nu a vazut ca camionetele alea erau tzapene?? Daca erau din alea de 2 bani se dezintegreau. Remorcile, in film totusi vor sa arate ca sunt pline si ar fii posibil , parerea mea! Cat despre film , contiunare la F&F1, o poveste interesanta, un film explosiv, am remarcat mosntru acela negru de se ridica pe 2 roti idin primul film daca nu ma insel! Dar data lansari e prea.... si mai bine noi numai vedeam nici un trailer! |
Super tare filmul,si masinile,dar totusi au cam exagerat cu data lansarii numai cu un singur scop:bani mai multi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning