Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Primul trailer pentru Fast & Furious 4 (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/88568-primul-trailer-fast-and-furious-4-a.html)

BULLDOG 26-08-08 23:23

Re: Primul trailer pentru Fast & Furious 4

am vazut bine acolo ford rs2000? :-|

Marius_mym89 26-08-08 23:26

prea exagerata data lansarii macar puteau sa nu mai bage deloc traineru...am vazut un STI :love::love: abia il astept...:-D

LoganFan 27-08-08 00:16

prea misto traileru:shock:,si mie mi se pare cam exagerat cu data lansarii dar poate o fii dupa vb aia,treaba buna se face cu rabdare:-)

Boasa 27-08-08 00:29

Banii astia, ce te determina sa faci, sa chinui o gramada de suflete ca sa vina in numar cat mai mare la lansare, poate apare mai repede pe net :evil:

Iuli_90 27-08-08 00:30

poa' sa apara pe net cu 2 sapt mai devreme decat la cinema la noi,ca pt mine nu cont.
Merita vazut la cinema :)

foss 27-08-08 00:38

Abia astept sa iasa cred ca va fii super marfa filmul!!!

G3org3l 27-08-08 00:54

super tare :D abia astept

StreetStyle22 27-08-08 01:53

Tare filmu cel putin din trailer ! Cel mai bun lucru e ca continua partea intai, care mi s'a parut cea mai adevarata din toata seria.

bogdan100 27-08-08 08:47

mda, ciudat...cel putin cat am vazut aici. l-au schimbat din fast and furious in mad max :(

UNLORD 27-08-08 09:15

Quote:

Originally Posted by tarzy (Post 1716732)
UNLORD ....mai ti minte faza cu touaregul si cu boeing 747-400?? eu zic ca e posibil din punct de vedere fizic...si cum autotrenul ala nu avea mai mult de 30 ...cu putina fizica si putin rationament..vezi ca e posibil..chiar crezi ca erau incarcate??? si cat sa aiba goale...5 tone??? ti se pare mult pt camionetele alea care sigur au ele peste 2 tone??? si sunt echipate special pt faza aia din film?******

Cu Touaregul poti sa tragi un avion de pe loc, nu mi se pare imposibil, dar nu si daca el se misca in sens opus (chiar si din inertie). Daca remorcile ar fi fist goale de ce l-ar mai fi furat?

P.s. Nu prea ti-a placut fizica la scoala.

animalu 27-08-08 09:28

o sa fie pra tare filmu....nu mai am rabdare pana la anu

Radoo_84 27-08-08 09:33

tare de tot, da mai e mult pana la anu din pacate......

Carjan16 27-08-08 09:44

Ce tare :chainsaw: deabea astept sa il vad la o plasma giganta cu un sunet ragnet si numai cu baieti :D care au masinile cursele in sange...wowwww hai odata cu filmul ala...:peace:

kalligraniento 27-08-08 09:57

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1717457)
Cu Touaregul poti sa tragi un avion de pe loc, nu mi se pare imposibil, dar nu si daca el se misca in sens opus (chiar si din inertie). Daca remorcile ar fi fist goale de ce l-ar mai fi furat?

P.s. Nu prea ti-a placut fizica la scoala.

Off Topic! Chiar ca nu ia placut fizica la scoala! El nu a vazut ca camionetele alea erau tzapene?? Daca erau din alea de 2 bani se dezintegreau. Remorcile, in film totusi vor sa arate ca sunt pline si ar fii posibil , parerea mea!

Cat despre film , contiunare la F&F1, o poveste interesanta, un film explosiv, am remarcat mosntru acela negru de se ridica pe 2 roti idin primul film daca nu ma insel! Dar data lansari e prea.... si mai bine noi numai vedeam nici un trailer!

Pugralph 27-08-08 10:36

Super tare filmul,si masinile,dar totusi au cam exagerat cu data lansarii numai cu un singur scop:bani mai multi!

All times are GMT +2. The time now is 12:12.

- Copyright 2026 4Tuning