![]() |
Re: Prezinta-ti masina
dai 250 d euro asa d aiurea pt 16 cai sau cat iti da o resoftare... nu se merita!
|
Quote:
cam 10cp cu chiptuning dar mie imi ajung |
Quote:
am observat k la noi se confunda des resoftarea cu cip tuningul... |
Quote:
|
Salut!
OPEL Astra F 1,6I...vandut!? Cumparat: OPEL Vectra B 1,8 16V an fabricatie 1997 negru metal, aer conditionat, geamuri electrice fata,trapa electrica...masina de familie...:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bafto delo si ne auzim cat de curand ... |
Quote:
app..vezi k m`ai respins la YM |
12 Attachment(s)
Prezint si eu cele 2 masinuti....
1. Opel Astra G 1.7 DTI (75 cai) Imbunatatiri: Tapiterie la comanda complet + tetiere personalizate, Faruri FK angel eyes, Xenon , Discuri Brembo fata/spate, Mp3 Alpine CDA 9884R, Subwoofer Alpine 300W, Statie emisie/receptie (buna la radare), Folie omologata Urmeaza: toata suspensia schimbata (amortizoare, arcuri , tot), jante 17", +25 cai 2. Audi A6 Quattro FULL (180 caluti) Deocamdata standard... intrata in tara de 1luna Dotari: scaune incalzite spate/fata electrice, suspensie pe perne de aer spate (se ridica si coboara automat), xenoane, tempomat, Urmeaza: folie, jante, |
Quote:
ps..frumos tare a6`le... ce motor are si din ce an e?? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sa-mi prezint si eu Fi(c)at-ul?
Punto 2007, 1.2 benzina, 60 gloabe adormite, oarecum stoc. Ce am facut: jante aliaj, folie omologata, mp3 , becuri philips xtreme power si o cotiera mai de doamne ajuta :) Ce vreau sa ii fac: filtru de aer K%n si o polishare ca mi-a zgaraiat-o un dobitoc in parcare la Kaufland in Iasi. Dupa aceste operatiuni vreau sa o vand sa iau ceva mai mare. |
si la ce te-ai gandit...cand ai zis ceva mai mare ?:)
|
Hummer :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning