![]() |
Re: Muscle car Mustang GT 05 380cp
Quote:
|
Quote:
Lasa-ma cu liniutele, ca-s om serios si n-am chef de prostiile altora cu masini wannabe inchipuite. |
OK, am 3 poze cu masin f mari si cind vreau se la pun tot incarca la ele si nu se mai termina de incarcat, nu stiu cum sa fac pt ca fac exact asa cum le-am pus pe celelalte dar nu le mai incarca. am icercat de 50 de ori dar degeaba. de aceea v-am mai rugat pe cite unu ca vi le trimit prin messenger ca sa le puneti voi.
|
Quote:
poti vedea masini cu o diferenta mare de cai mai putin sa castige, spre exemplu un Speedster usor modificat (260cp) alearga de rupe pe 400m un Cayenne de 500cp, concluzia e simpla - distributia masa-putere, ca nu vine nimeni la curse cu motorul cu distributia data peste cap, timingul de la injectie aiurea plus multe alte variabile. |
Quote:
|
Nu neaparat, pot exista si diferente de ordinul 4-5 cai, insa pot exista si pierderi mari de putere la incercarea pe dyno datorita conditiilor ambientale de test (efectul ramjet - care in cazul BMW se manifesta destul de des la motoarele aspirate - exemplu motorul de M5). In cazul acelui clip sunt multe variabile - iti dau un exemplu - turbina (turbinele) utilizata(e), poti opta catre una mai mica cu un lag mai mic antrenata usor cu un start fulminant sau un GT40 care e mare si are un lag sever, fiind utila in plaja mare de ture, explicatii pot fi multe (includ si natura combustibilului - cifra lui octanica).
|
Quote:
|
Quote:
Intrebarea ta trebuia sa se rezume la care este mai dinamica, care are reprize mai bune .... iar daca ar fi fost formulata asa nu ti-as fi dat un raspuns deoarece este greu de estimat .... in schimb iti pot oferi alte informatii referitoare la notiunile expuse mai sus, cu avantaje si dezavantaje: - compresorul mecanic este antrenat printr-o fulie de motor, nu are lag, este eficient insa consuma o parte din puterea generata de motor pentru antrenarea lui. - turbina (turbocompresor) - este antrenata de gazele de evacuare, are avantajul faptului ca nu consuma energie (eficienta maxima) insa ea este antrenata de un anumit volum de gaze, volum obtinut doar la un anumit numar de turatii, pana intra in functionare intervine fenomenul cunoscut sub numele de "lag". |
Quote:
:D eu dupa cite stiu doua masini de acelasi tip cu aceasi cp una turbo alta compresor. stiu ca,compresoru are un start mai bun iar turbo are un sfirsit mai bun . adica turbo merge cu citiva km/h in plus. iar pt liniute un compresor ar fi mai bun, tinind cont ca turbo are si o greutate in plus fata de compresor. |
cosminbianca25, nu ai pus nicio dovada clara ca masina iti apartine.
cu parere de rau, topicul acesta se inchide, sper ca nu iti trece prin cap sa deschizi si al treilea topic despre visele tale, nu voi tolera asa ceva. in cazul in care vei avea dovada concreta a existentei masinii tale, te rog sa-i dai mesaj privat lui NWZeu cu aceasta, si topicul va fi redeschis daca el considera de cuviinta. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:06. |
- Copyright 2026 4Tuning