![]() |
Re: BMW M3 vs. BMW M5
Quote:
i-am dat jos motorul diesel si i-am pus un motor de 230 benz break (2000 cmc) mie mi se pare mai nervoasa, dar probabil ca in comparatie cu masinile voastre e vai mama ei. anyway pe mine ma multumeste am de gand s-o marit si sa incep munca la alta masina :) |
Quote:
Iti recomand daca ai posibiliotatea sa montezi un motor cu cutie de typ 124 de 3000cmc, de 300E, daca gasesti de 24valve ar fi si mai bine, dar vezi ca la 12valve sunt doua motoare unul de 2960cmc si unul de 2936 care e mai nervos, fuge mai tare consuma mai putin, varianta mai sportiva. am avut un 124 cu acest motor si era bomba pe roti lua 100 cam in 7secunde iar viteza maxima era mult peste 260km/h. |
Quote:
|
Quote:
|
Eu sunt sigur ca M3-ul castiga. Raportul cp/kg este in avantajul M3-ului ceea ce creste semnificativ acceleratia, masina este mai compacta. :twisted:
|
Quote:
tonul nu era malitios, eu te intrebam foarte serios de unde stii. lumineaza-ne era chiar cu sensul asta, de a ne spune un lucru pe care eu cel putin nu-l cunosteam. scuze inca o data daca te-am deranjat cu tonul raspunsului, dar nu ast era intentia p.s.: cat despre masinile conduse... discutia ramane deschisa, te asigur ;) :lol: :lol: :lol: |
:lol:
am organizat cursa asta de cateva ori si va spun eu cum sta treaba. Pana la 100 sunt cam acolo, depinde si de plecare, dupa 100 m5 ia avans constant (nu ciar 240(m5) -200(m3)) dar ia avans. Si mai informatiilor, m3 de USA are 333 CP si cel de Europa are 343 CP |
salut
Salut Sebastian, mutumesc ca ma sustzii 8) de fapt amandoi sustinem adevarul dar asta e...fiecare cu aia masii
|
M5 deoarece are tehnologie noua , motor si toata transmisia , cautati un filmulet la sectiunea video , o sa va convinga , apropo de cati ani are M3 motorul ala pe el , cand a intrat in productie ????
|
tu te-ai uitat cand a fost deschis topicu? nici nu aparuse m5-ul nou. era vb de m5 e39.
in 2001 a aparut m3-ul..:) |
eee atunci scuze da ms pt anu M3-ului
|
1 Attachment(s)
:!:
|
m3-ul a luat startul mai bine, si tot a ajuns la aproape o secuda dupa m5...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning