![]() |
Re: ABT a tunat noul Audi Q5
morpheus, pur si simplu nu imi plac modelele q de la Audi. Turismele, sa spun asa, nu sunt oribile, ci exceptionale.
Ma rog, stii cum e, nu te poti ... aia ... in gusturile omului. Mi-am spus parerea, nu cred ca am insultat pe nimeni spunand ca mi se pare oribila, mie. |
Stai linistit ca nu am zis ca ai insultat...sau cva n genu...si nu mam simtit nici eu insultat sau cva n genu...era doar o afirmatie contradictorie...na...intelegi tu :D...si ai dreptate...gusturile nu se discuta si eu nu am zis altcva...dar nici oribile nu e cuvantul corect...(chiar oribile ti se par?? urate?...)
|
este un Q7 in miniatura:)) , frumos foarte frumos
|
un suv adevarat.intotdeauna audi s-a bazat si pe design...kitul este extraordinar
|
seamana cu Vw tiguan ..unpic :D
|
dar...super grila fata :X :D :peace:
|
super super! arata bine de tot! imi place la nebunie kit-ul :D arata bine mai ales de la spate :D
|
pentru un suv mic arata exceptional,concutenta are mul de gandit....
|
Quote:
Acum ca sa nu fiu cu nasul pe sus sa spun: daca mi s-ar da gratis una d'asta, n-as face nazuri. :) Ies bani frumosi din vanzarea ei. :) |
Prea frumos!
|
5 Attachment(s)
Update Foto: Audi Q5 by ABT Sportsline
|
:D agresiv baiatu' :lol:
|
este foarte frumos dar cred ca ar trebuii 2 janti mai mari pe spate , cred ca i-ar sta mult mai bine
|
arata bine...e frumos kitul :-)
|
frumusica masinuta, mai ales cu kit-ul asta! dar nu prea isi merita banii, parerea mea...iti iei Q7 lejer la aceeasi bani rulat sub 5.000km ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning