![]() |
Re:
Quote:
vino sa iti turnam o gramada de poze si tie sa vedem daca te place lumea sau nu... intelegem ca gusturile nu se discuta, dar este deplasat sa fii rautacios fata de cineva care este fotogenic... si placut de catre ceilalti in plus, o consideram cumva din echipa noastra... si, frumoasa, urata cum este, este langa noi, nu e o aparitie conjuncturala, asa ca fii ingaduitor, te rugam.... ok? |
1 Attachment(s)
Femeia sau masina?
|
uf... m-ati inteles gresit. gata nu mai zic nimic.
|
ok, nici o suparare :wink:
|
1. tipa e super dragutza (asta e clar)
2.stie sa pozeze pt ca e de destul de mult in bransha deci are experientza (presupun) 3. pozeaza mai putin imbracata pt ca e singuru lucru care merge la o fata care sta in preajma masinilor raspuns la intrebare: in cazu asta fata ca e una singura dar masinile e mai multe si nu ma pot hotari :oops: :P :roll: |
13 Attachment(s)
hai sa-ti mai arat fete ca sa te poti hotari.. :D
|
Lol nu te supara dar pe unele dintre ele le-a ajuns varsta din urma :roll: cateva sunt dragutze ce-i drept :oops:
|
fiecare cu parerea lui...dar daca le vedeai pe viu...sunt sigur ca n-ai mai fi zis acuma ca sunt numai dragutze.. :P
|
pe unele le-am vazut, ce-i drept nu la SIAB 8)
|
oricum, sunt sigur ca e o placere sa le revezi.. :D
|
e o fata prea finutza iulia tata :)
steph,probabil esti invidios yo stiu?? :P oricum,iulia,esti prea finutza si prea frumusik,nu mai asculta gurile rele :) |
femeia sau masina? ne punem des intrebarea asta si niciodata nu ne putem hotari. in cazul de fata tare as vrea sa am o clona sa iau si fata si masina (oricare dintre ele), ca sa pot impaca si capra si varza.
P.S. iulia (am inteles ca asa o cheama pe \"fata cu masinile\") tineo tot asa, si cu frumusetea si cu masinile :wink: |
Nu stiu de ce mi se pare mie ca Iulia seamana cu Gratzian, este cumva o ruda de-a ta? :shock: :shock: :shock:
Sunt singurul care vede asemanarea? |
femeia sau masina? d c va mai puneti intrebarea asta?....toti ar alege...............AMBELE......stiu k ar trebui sa aleg si sincer va spun k e km greu.... depinde de fiecare c iubeste mai mult...si depinde si de masina si de femeie....kt de frumoasa e una sau cealalta ... kt de mult poti sa o tunezi pe una sau pe cealalta :))....sincer ...le-as lua pe amandoua dk se poate...
Vad k de la intrebarea femeia sau masina... s-a ajuns la un alt subiect ... Pozele cu Iulia si simpatizarea ei.... Sincer ... km inteleg de ce e asa de simpatizata si nu m-ar deranja dk as cunoaste-o....Iar un subiect la kre nu poti fi obiectiv... fiecare are gusturile lui... |
IULIA
Acum in prgagul Sarbatorilor de Craciun si a Anului Nou va doresc tot ce este mai bun...sanatate,fericire si implinirea tuturor dorintelor.Aceeasi Iulia...simpla pot zice eu...cu un suflet mare si in acelasi timp fara grad de rudenie cu prietenii...colegii sau mai bine zis...familia mea...4TUNING :D Sa auzim numai de bine in anul ce se aproprie :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:26. |
- Copyright 2026 4Tuning