![]() |
Re: cluburi in tulcea
nu ma refeream la filiala...ci doar la faptul ca un tulcean apartine unui club-- si astfel se aduce inca un nume de club la noi in oras :)
Ca daca e sa o luam cum spui tu, inseamna ca TU nu apartii de vreun club,deci Tulcea nu are nici un club. Un club e club abia cand are acte, pana atunci poate fi numit grup de prieteni ce impart acelasi hobby! |
Quote:
|
De cateva zile operatori au "sters" toate cluburile de pe forumul 4tuning.ro! Printre care se afla si clubul tulcean Delta Racing Crew, as dori niste informati de ce au luat aceasta hotarare operatori! Cine imi poate raspunde!?
|
https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-r...ml#post2703662
N`a sters nimeni nimic, o sa revina :) |
|
Quote:
E un conducator auto care incearca sa faca cercuri... nu este nici macar sofer... iar termenul de pilot ii este superior... Ce vrei sa demostrezi cu asta ca ai vandut o masina de care ti-ai batut joc de ea inainte sa o vinzi ? |
Da frate se lauda omu ca a facut un cerc doua triunghiuri si un patrat.Sincer infect si soferul si incercarea de cerc.Frate nu ne interezeaza filmuletele tale nu suntem la gay fest aici!
|
Quote:
|
|
mie nu-mi merge pagina ta.
|
Cand am postat eu, mergea. Acum nu mai e ..
Oricum, in mare, era vorba de asta: Quote:
|
Pana la urma cate cluburi active avem in tulcea ?:)
|
Niciunul.....silentio stampa
|
pe data de 25 octombrie s-a infiintat o noua filiala a clubului Inferno Motorsport , Inferno Motorsport Tulcea ;)
|
Bv bv . la mai mare
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning