Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 - 1.6 16V my first car :X (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/87811-golf-4-1-6-16v-my-first-car.html)

Smenarul 26-10-10 21:02

Re: Golf 4 - 1.6 16V my first car :X

multumesc baieti stiu de suporti de numar si de stopuri, suporti vor zbura pe rand in primavara vreau sa imi iau prelungirea de aniversary si atunci numarul se va muta mai jos fara suport (sa vad cum il prind) am sa ii scot bandoul din bara fata si abia atunci pot spune ca am terminat cu boticul, urmeaza praguri, prelungire spate si abia apoi v`oi schimba triplele din nou, stiu ca triplele is gresite dar din greseli invatam eu mai caut si niste jenti pe 16 sau 17 santa monica dar e greu...

mihai.ghetto 27-10-10 02:03

vad ca ai ajuns pe mainile unui vopsitor bun, din poze cel putin arata perfect capota.
ti-am furat si eu pozele cu ea vopsita sa le pun pe site, sper ca nu te superi.

Smenarul 27-10-10 20:05

am gasit pe cineva super la mine in cartier aici, in momentul de fata pot spune ca am vopsitor, defapt e o femeie:D care lucreaza la o vopsitorie in galati, oricum a facut treaba super buna, nu ma supar ca pui poza pe site din contra imi pare bine, oricum ti`am trimies si pe mess vreo 2 poze.

Multam inca odata si recomand cu ingredere pe Mihai Ghetto :peace:

KTA87 27-10-10 20:36

O idee pentru prinderea placutei de inmatriculare...

baga3ont 27-10-10 21:15

foarte frumoasa masinuta..daca ai lasa`o mai jos ar arata mult mai bine si in legatura cu stopurile am mai vazut la cineva la fel si le`a facut putin fumurii pe afara si aratau mult mai bine

Smenarul 28-10-10 22:48

pe spate va fi prinsa placuta cu banda dublu adeziva dar pe fata eu am sa vreau sa mut numarul mult mai jos exact unde este grila aia de radiator ptk bara va fi clean eu de placuta din fata spuneam ca nu am idee cum am sa o prind, dar ideile vin pe parcurs iar cand va fi momentul sa fac mutarea am sa intreb si pe forum daca e bine in dreptul la radiator in fine vad eu cum fac, cat despre stopuri nu vreau sa le inegresc, poate gasesc un cumparator la ele care sa le vrea asa cum sunt ele, iar daca doreste sa le inegreasca poate sa le dea si cu spray`ul cu vopsea:))

Smenarul 10-04-12 17:29

5 Attachment(s)
nu am mai intrat de ff multa vreme pe aici pana acum m`am uitat un pic pe topic si am zis sa mai adauga ceva poze cu modificarile aduse...

Jante BBS RX pe 17 :X farurile au fost vopsite la interior cu negru triplele au fost schimbate cu cele cu model in X dar sunt la vanzare si asta modificarile au fost putine masina a avut o problema la motor legata de distributie si s`au bagat multi bani in motor iar acum ce sa zic cred k modificarile se opresc aici cel putin pt anul asta va mai urma doar reimbracarea volanului in piele perforata si c`am atat ca ma insor :D

vinyl 10-04-12 17:40

Smenare' haionul a fost vopsit cu pierdere?

Smenarul 12-04-12 00:36

nu, a fost vopsit complet de un nepriceput iar lacul are coaja aia de portocala, iesea la un polish dar nu se merita, hayonul mai asteapta o modificare mare de aceia nici nu m`am zbatut sa il mai polisez, scos incuietoare si prelugit ca dupa bara iar acolo unde a fost sigla facut cu fibra de sticla caci acel chit incepe sa crape...

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning