![]() |
Re: 4G63 vs SR20DET
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
u_tuning felicitari pentru alegere. |
MauS ... la Buzau ti-o iei ... Ti-o promit eu. :D
|
Quote:
Vin cu mama:boxing: |
Nu, nu ... Evo si-o ia!
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa speram ca vor merge destui din galati la buzau :D vom vedea cine si cum :)
|
Quote:
nu vreau sa votez, ca chiar nu am chef, dar ca chestie, .. ( old style), dar in fine, hai sa revenim, sincer nu stiu de ce Maus dar am o foarte mare repulsie fata de oamenii care nu mai pot de ei. Dar asa cum am mai zis, nu vreau sa fiu offtopic, asa ca ma opresc aici. PS ce bine ca nu se uita moderatorii la thread-ul asta, ca altfel l-ar inchide, la ce limbaj shi ganduri se strecoara pe aici........... |
shi daca vreti sa reveniti la subiect, datile la oameni sansa sa cunoasca cu adevarat ce au cele 2 masini, ca de aici nu poti sa iti dai seama, ba ca sunt exagerari, ba ca..
asa pot face shi eu un pool, ca sa zicem, care credeti ca ar fi prima: un BMW seria 7 sau un polo clasic din '98?, fara alte detalii, fara nimic date sigure. Pune mana si scrie ca doar e pool-ul tau shi u esti obligat sa dai detalii, pentru cei ce nu cunosc mashinile personal, caci din cate vezi doar "vecinii" tai au scris aici. |
nissan-ul va trece primul linia celor 402 m. conteaza destul de mult raportul greutate/ putere dezvoltata de o masina.
PS : mi-au placut mult vorbele lui pepy in care explica alegerea facuta in achizitionarea speedster-ului ! |
Quote:
''Replica: Nu ai cum frate sa ma bati ca eu am 5.2 .....deci nu ai cum sa ma bati(proud Lamborghini owner)'' :)))))))))))))) |
Quote:
|
hopa Sobolanul Mickey Mouse e lezat...............:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning