Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   sfaturi pentru cei care o iau de la capat (https://forum.4tuning.ro/28-femei/87613-sfaturi-iau.html)

D o n n 18-08-08 18:35

Re: sfaturi pentru cei care o iau de la capat

dap....chiar e senzatie...mai am eu un preten are un ford mondeo 2004...plimba in fiecare seara cate 2-3 fete...alea le duce prin cluburi chestii...si nici makar sa puna mana pe ele nu il lasa...dar daca atata il duce minte pe el...;))fiecare cu ce vrea in viata

Cristy65 18-08-08 19:59

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1702479)
dap....chiar e senzatie...mai am eu un preten are un ford mondeo 2004...plimba in fiecare seara cate 2-3 fete...alea le duce prin cluburi chestii...si nici makar sa puna mana pe ele nu il lasa...dar daca atata il duce minte pe el...;))fiecare cu ce vrea in viata

oooo doar ford? eu am cu mercedes e200 si le duce le plimba,tot asa.nimic.
da e tare rau faza asta.cand nu ai bani vezi chiar cu adevarat cine te place in "pielea goala".:lol:
stai linistit ca si fratemeu cheltuia cu ele,nu ca fraieru,si avea.acuma,cand nu mai are bani,tot are,da mai putine,alea care le trebuie doar necesarul.eu nu am umblat dupa ele,dar am timp. :D

D o n n 18-08-08 21:58

pai lasa ca si io acum ca am falimentat dupa ce am bagat 2000 de euro in masina si mio ia tata acum...nu mai am nici masina nici bani...si nu prea ma mai baga in seama decat vreo 2-3 fete...dar asta e ..makar eu nu le`am plimbat..ma sunau sa le plimb ziceam ca daca imi iese ceva...si ca ce ca neaparat trebe sa iasa ceva?si le ziceam atunci noapte buna...nu sunt taxi...dar asta e ...fetele din ziua de azi...makar unii dintre noi mai avem cap si nu suntem luati de prostii..

Cristy65 18-08-08 22:14

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1702852)
pai lasa ca si io acum ca am falimentat dupa ce am bagat 2000 de euro in masina si mio ia tata acum...nu mai am nici masina nici bani...si nu prea ma mai baga in seama decat vreo 2-3 fete...dar asta e ..makar eu nu le`am plimbat..ma sunau sa le plimb ziceam ca daca imi iese ceva...si ca ce ca neaparat trebe sa iasa ceva?si le ziceam atunci noapte buna...nu sunt taxi...dar asta e ...fetele din ziua de azi...makar unii dintre noi mai avem cap si nu suntem luati de prostii..

pai asa e.acuma esti jos,inveti muilte,deci enorm de multe inveti cand nu ai bani deloc,cam scump,dar vezi cine te suna cand nu ai un leu in buzunar.si maine esti sus si vei reusi sa clasifici lumea.
mi se pare ca ai gresit refuzandu-le,le ducei prima data,vedeai cum sta treaba,si chiar daca primeai tzeapa,stiai cum merg lucrurile.

D o n n 18-08-08 22:18

nu...tiam spus doar...eu cu toate pretenele mele care am stat ...sa zic ca leam scos de 2 ori la un suc....dar am avut eu altfel de grija pt ele..care au stiut sa aprecieze a durat 1-2-3 luni...care nu 2-3 zile...;)) pai acum ma suna doar fratele meu (cel mai bun pr) si soneria care ma trezeste dimineata...daca nu ar fi astea doua as arunca telefonu:)))

purity 20-08-08 20:16

fratilor stiu k simtiti nevoia sa aveti pe cineva aproape ,sa ii spuneti tot ce simtiti, si la bn si la greu dar avem 18 ani ce naiba... o sa vina ziua nuntii .. apoi poate un copil.. responsabilitati multe... si o sa spunem: unde sunt doamne anii de liceu... de hoinareala? Dumnezeu a inzestrat fiecare satuc ,orasel cu panarami:D, valea la ele. bucurati-va de anii astia.nu are rost sa pui suflet decat dak stii k ea e aleasa. acolo undeva urmatorea iubire a noastra se gandeste: unde este el? ... ce-i al tau e pus deoparte:X

D o n n 20-08-08 20:34

akm am una de suflet si una de purtare..m-am combinat cu una din clasa care o tin de fata cuminte.si cealalta pt diverse nevoi...parca e mai frumoasa viata acum :d

aleks 20-08-08 23:03

mi-a atras atentia cineva de topicul asta.
va rog frumos, daca tot scrieti, faceti-o corect in limba romana, ca nu se intelege nimic, si nu e nimeni dator sa trebuiasca sa va desluseasca hieroglifele.
dati click pe semnatura mea pentru detalii legate de scriere.
multumesc

j.v.l 21-08-08 13:59

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1706793)
faceti-o corect

fa-o si tu :)

aleks 21-08-08 14:14

mea culpa, era tarziu si eu mai mult decat nervos.
e greseala mea

D o n n 21-08-08 16:06

eu eram nu ?

dexter_20 21-08-08 16:39

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1706518)
akm am una de suflet si una de purtare..m-am combinat cu una din clasa care o tin de fata cuminte.si cealalta pt diverse nevoi...parca e mai frumoasa viata acum :d

Ai trecut de la o extrema la alta. Nu e bine.

D o n n 21-08-08 17:08

lasa ca face bine..un an am stat sa ssufar dupa o proasta mai e si vremea mea acum

Psycho 25-08-08 21:36

vezi ca lumea spune ca viata asta nu e frumoasa ...

stii ... am rabdare .. foarte multa .. cineva acolo SUS a pus pe cineva deoparte si pentru mine ;)

D o n n 26-08-08 16:20

dapp...ce o sa mai savurezi tu...eu aseara am avut o "aventura de o noapte.." si chiar incep sa cred ca viata e mai frumoasa si incep sa`mi recapat increderea in mine.....

All times are GMT +2. The time now is 09:34.

- Copyright 2026 4Tuning