Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Virtual tuning in Photoshop si Photo Canvas (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/876-virtual-tuning-photoshop-photo-canvas.html)

rudolf.s 24-06-04 00:11

Multumesc. Si mie imi place cum a iesit. Cred ca voi mai lucra putin la ea.... Mai am cateva idei....

Raspuns: Sunt din Arad dar stau in Timisoara (sunt student la Fac. de Mecanica). La urmatorul Legal racing voi fi si eu acolo.. sper.. (sa fiu in oras).

tekno 24-06-04 13:16

a ieshit fain mai rudolf... chiar imi place, ai talent... :D
PS
Santose... daca gaseshti varianta de Astra Caravan fata barile alea de pe plafon pt portbagaj... ar fi mai cool... sau aventual sa le scotzi....

DnI 02-07-04 16:34

2 Attachment(s)
salut rudolf, apelez si eu la cunostintele tale te rog, dupa cum am zis, as vrea sa-mi pui daca poti pe capota cele doua prize de aer ca la poza doi, exact asa cum sunt si acolo.
capota as vrea sa o faci neagra (un negru frumos) ca in 2f2f :D :D si intr`o poza lasi masca din fata asa cum este albastra si in alta neagra.
te rog chiar vreau sa vad cum arata sa stiu pe viitor.
mersi mult de tot si la bucuresti dau o bere rece!
bafta si spor in continuare la tot ce faci , si intr`un final sa se realizeze ceea ce muncesti tu aicia virtual.
bafta!

rudolf.s 02-07-04 18:57

Din pacate eu duminica seara plec la Bucuresti pt o saptamana dupa care sunt la mare pana la sfarsitul lui August.. daca am putin timp si calculator iti fac.. dar nu promit nimik.. as vrea sa fac kiar acum dar am f f mult de lucru.. Sper sa nu te superi...

DnI 03-07-04 00:11

:cry: :cry: :cry:
nu ma supar daca nu ai timp, asta e, cand ai tu timp liber!
mersi mult!

Rexx 05-07-04 09:58

1 Attachment(s)
salut ... incearca si cu poza asta cand ai tu timp. Multumesc mult.

Al3xius 05-07-04 16:43

sa nu anulati manerele la astra ca va cere X-Ray drepturi de autor ! :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol:

xxdadixx 22-07-04 22:15

Lamuritima si pe mine de ce nu vad nici o poza deavoastra :( Cu masini preparate de voi? mERSI

xxdadixx 22-07-04 22:17

Aha scuzati era prima data cand mam conectat!

xxdadixx 22-07-04 22:44

1 Attachment(s)
Salut. Dupa cum ati observat sunt nou pe forumul acesta. Din fericire vad ca aici lumea contribuie la chestia asta, Virtual Tuning.A trebuit sa citesc tot topicul ca sa nu fiu paralel pe mai incolo. Am o intrebare pt Rudolf care vad ca se pricepe destul de bine: De ce nu incerci cand vrei sa cobori masina, sa nu mai ridici strada si sa inerci sa recreezi in jurul masinii. Iasa mult mai bine mai ales cu gifurile animate. Si daca tot va place kadet-ul am facut si eu mai demult unul, cand cautam sa-mi iau masina, era pe autovit, poza originala nu o mai am iar ala cred ca a vandut-o deja :) .

SpeedeR 22-07-04 23:09

1 Attachment(s)
cine imi da idei?! :D
dau bere! ;)

X-Ray-Eyes 23-07-04 00:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
sa nu anulati manerele la astra ca va cere X-Ray drepturi de autor ! :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol:

Ha Ha Ha ...
LoL ...
Nu vreau nici un drept de autor man ... chill ...
:peace:

CT-87-ADY 23-07-04 01:53

Marfa marfa... ms pt. poza
Avetzi talent aman2 :o

DnI 23-07-04 07:45

sa pare ca rudolf nu a mai intrat de mult pe aicia :(
rudolf, anuleaza proiectul meu ca nu mai este de actualitate.
bafta!

xxdadixx 23-07-04 13:34

SpeedeR ceva rapid pot sa incerc eu. Deseara o pun (poza) :) pe forum. O poza ziua nu puteai sa-i faci si o camera mai buna nu ai. Vand eu un fuji finepix s20pro cu 6 megapixeli. Pt interesati 0744259094

All times are GMT +2. The time now is 22:05.

- Copyright 2026 4Tuning