![]() |
Re: Batmobile Tumbler facut acasa!
mai bine se apuca de jucat table...dar nah fiecare cu obesiile si placerile lui personale
|
daca a reusit sa creeze asa ceva la el in garaj sau atelier va dati seama ce talent are in a construi masini?
va dati seama ce opere de arta ar putea face la exterioarele altor masini(bineinteles numai daca ar vrea sa faca ceva uzual, nu batmobile si aerocaptoare) talentat om |
E foarte frumos sa creezi ceva din pasiune...bravo lui , e un om fericit !
|
Unii chiar se plictisesc acasa
|
asta a fost placerea omului...putea sa dea banii astia sa o ia gata cumparata...dar ce senzatie mai avea knd stia k nu e facuta d el
oricum acum sigur o sa-i dea regizorul d la batman un post acolo la creatori.. |
ce ocupatie au unii!!! prea multi bani + lipsa de ocupatie = batmobile
|
mi se pare interesant
|
@ ce ocupatie au unii!!! prea multi bani + lipsa de ocupatie = batmobile
Si de asta nu poti sa dormi tu ??da nu vroiai sa iti dea tie banii ? mare e prostia asta n ai cu cine |
hada q asata vati prostit raw de tot voi nu aveti ce face q banii
|
Ce zici ? :) Vad ca zici ceva si de noi, dar nu inteleg exact ce..
|
Eu zic ca iti trebuie mult curaj sa investesti atatia bani.De apreciat efortul si rezultatul...V-as da eu banii astia daca as avea posibilitati dar...construiti voi de la 0 o astfel de masina intr-un garaj ;)
|
Intradevar a dat dovada de curaj investind atat de mult in proiectul asta, dar o sa sa-si scoata inzecit banii de la fanii maniaci ai filmului.
|
mie unu imi place:X
mie unu ima place...tare :lol: mijto |
Sunt curios cati dintre voi si-ar putea tuna cat de cat propria masina singur in garaj.
Acest om e un artist si a creat ceva ce voi nu veti intelege niciodata...si sunt convins ca el nu conduce passat diesel sau golf 3 cu taxa minima precum desteptii critici ai sai... Bravo pentru munca lui si pentru pasiune! |
Bravo Toyomanp.Na...asa sunt multi...sunt buni de criticat dar daca e sa faca ceva...trebuie sa-i intelegem
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning