Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Sierra V12 vs. Calibra (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8755-sierra-v12-vs-calibra.html)

scorpio GL 14-10-05 16:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
Quote:

Originally Posted by \"Calimero2003\"
...nu calca pe urmele lui LVK....nu te stiam asa.

hmm... mai este careva de parere cu tine??? sau trebuie sa ma ocup doar de tine??? vad ca te iei de mine si incep sa devin ffff bucuros ca incepusem sa ma plictisesc si tare bine mi-ar prinde sa fac pe dentistul cu un papitoi frustrat...pacat ca esti singur si ca dupa 30 min ma satur sa te tot bat..mai vedem, poate, pentru tine fac un efort de 35min sa vad unde te interneaza dupa :twisted: :twisted:

ontopic: sutzu are avantajul plecarii 4x4, iar 400 de metri sunt al naibii de putin, dar sierra....v12....mai vedem

Tu stii ma luptatoru lu peste ce inseamna 30 de minute?Pai lesini numai daca dai in aer in timpul ala :wink: .Sau tu esti iepurasul duracell???

myky 14-10-05 18:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
cred ca trebuia sa intelegi .... ca faceam pe sarcasticul ..... ;)
sunt convins ca nu are 365 de cp .. decat la betzie ...
cert e ca n-am mai stat sa pun ghilimele la acei 365 de cp ...
banuiam ca o sa puneti voi ... : / imaginar ...
se pare ca m-am inselat ...

sa sti ca daca incepem sa o dam asa si eu am uitat sa pun ghilimelele :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 14-10-05 18:58

nu o dam mai nicicum ..
suntem baieti cuminit nu ?

myky 14-10-05 19:16

Re:

Quote:

nu o dam mai nicicum ..

:chillpill :peace: :peace:

doruteo 14-10-05 19:22

Re:

Quote:

nu o dam mai nicicum ..

Santoshica ... normal ca suntem \"baieti buni\" . Toti sunt prietenii mei :lol: Si maine o sa ne vedem la SIAB ! O sa ii cunosti pe toti :wink:
Hai sincer acum ... topicul asta trebuie mutat la divertisment :lol: S-a facut o provocare foarte fair-play,baietii au fost chiar super ca de obicei au acceptat sa se dea,numai ca sunt doar agitatori pe margine care strica admosfera din pacate :twisted: Avem de urmarit pana acum National Geograhic cu castori si pelicani, gala Local Kombat cu debutanti ,etc.
Let have fun ! Make race not war ! :wink:

Opportunity 14-10-05 19:33

ai dreptate. nuj daca din 10 posturi cu procovari s-au facut 3... :) (poate gresesc nuj sigur) no offence

Ciumegu 14-10-05 22:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
Quote:

...nu calca pe urmele lui LVK....nu te stiam asa.

hmm... mai este careva de parere cu tine??? sau trebuie sa ma ocup doar de tine??? vad ca te iei de mine si incep sa devin ffff bucuros ca incepusem sa ma plictisesc si tare bine mi-ar prinde sa fac pe dentistul cu un papitoi frustrat...pacat ca esti singur si ca dupa 30 min ma satur sa te tot bat..mai vedem, poate, pentru tine fac un efort de 35min sa vad unde te interneaza dupa :twisted: :twisted:

ontopic: sutzu are avantajul plecarii 4x4, iar 400 de metri sunt al naibii de putin, dar sierra....v12....mai vedem

HOPA!!! se incing spiritele? Ma baietii stati ma cuminti!!! Si iti dau un sfat Calimero sa te feresti de LKV ca asta da cu dreapta mortal si cu stanga putin mai bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:. Asta viseaza noaptea urat. Hai ca imi fac dusmani si nu e bine.... Oricum,
NO OFFENCE SUTZU IS THE BEST
Parerea mea. Si stiu ca pe multi ii deranjeaza parerea mea.. :twisted:

UniculSGM 14-10-05 23:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DanielSRE\"
Quote:

Originally Posted by \"B-34-SGM\"
Dar cum nu ai 5 prezoane (asa vad eu din poza)

Mai uita`te ...........shi cand o sa vezi toate cele 5 prezoane atunci sa ma scri ceva.pana atunci.......time out.

Nu stau sa ma chiorasc la roti sa numar prezoanele. Probabil stii masina,sau stii sa numeri pana la 5.Te felicit, bravo. Cand o sa inveti sa vorbesti cu respect fata de ceilalti colegi de forum, \"sa mai scrii ceva, pana atunci..... time out\". De carcotasi suntem satui pana peste cap!

UniculSGM 15-10-05 00:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
SGM wrote:
Quote:

Numai cu un C20 LET modificat ai sanse.
Dar cum nu ai 5 prezoane (asa vad eu din poza), nu e LET motorul. Ai in cel mai bun caz un SFI sau un V6. Nu ai nici o sansa pe 400 m.
FIX c 20 LET are.
Si la V6 tot 5 prezoane sunt :wink:
Si e si c20let modificat.
Iti arat eu o calibra cu c20let cu 4 prezoane in 6 trepte si cu tractiune fatza.

Da pritene, ai dreptate, V6 a avut si 5 prezoane. Mai greseste omul, mai ales ca nu sunt un impatimit al marcii Opel.

c20Let dupa pararea mea este cel mai bun motor care a fost montat pe Opel Calibra. Se poate marii puterea foarte usor, numai ca o sa cedeze cutia de transfer la mai mult de 350CP, si adio 4X4

Am vazut destule masini hibride la viata mea, asta nu inseamna ca au iesit asa pe poarta fabricii.

Daca vrei iti arat si eu o dacie turbo, cu tractiune pe o singura punte, si cutie in 5 lol!

Calimero2003 15-10-05 00:16

LKV daca tot vrei sa ma bati 35 min.....ma cheama Sorin \"alias SSM\" si sti unde sa ma gasesti.....cand am spus sa nu o ia pe urmele tale nu te-am jignit cu nimika si nici nu am vrut sa o fac daca asta a parut....ma refeream doar la faptul ca tu ai dat un verdict sec la inceput ..\"te face Sutule siera\"..la asta m-am referit..dar daca tu vrei sa ma bati....nu am nimik in potriva.

radu_lkv 15-10-05 02:31

Re:

Quote:

LKV daca tot vrei sa ma bati 35 min.....ma cheama Sorin \"alias SSM\" si sti unde sa ma gasesti.....cand am spus sa nu o ia pe urmele tale nu te-am jignit cu nimika si nici nu am vrut sa o fac daca asta a parut....ma refeream doar la faptul ca tu ai dat un verdict sec la inceput ..\"te face Sutule siera\"..la asta m-am referit..dar daca tu vrei sa ma bati....nu am nimik in potriva.

daca nu ai vrut sa ma jignesti si a fost decat o incurcatura, atunci imi cer scuze

interesant este ca nu ai nimic impotriva.... nu stiu ce sa zic, mai gandeste-te...

cred ca tu esti ala cu fiesta albastra care se tot ia de mine... asa este?
daca nu, nu am nimic cu tine

Calimero2003 16-10-05 14:04

Cred ca tot nu ti-ai dat seama cine sunt.Poate asa iti aduci aminte de mine ca ne cunoastem de multttt DJ-23-SOR (oltcitul ala portocaliu) asta de mult,acuma am Logan DJ-24-SSM si astra aia neagra cu DJ-25-SSM.Sunt ala care m-am intalnit cu tine inainte de etapa de jaloane org de Gost in parculetul de la primarie si am venit cu un pui de Pitbull de s-a jucat gagicata si cu tine cu el.Sigur ma cunosti si sigur ti-ai adus aminte de mine.Si ti-a mai spus in ce context am spus 'sa no iei pe urmele lui LKV'.Asa ca cred ca nu mai are rost sa ne mai certam.O sa lamurim lucrurile mai bine cand o sa ne intalnim.

P.S.--Dupa parerea mea si dupa ce am vazut cred ca baiatul cu v12 nu are nici o sansa pe 400 m in fata lui Sutu.Poate pe 1000 m ar fi alceva.

radu_lkv 16-10-05 16:05

salutare si scuze pt comfuzie :lol: :lol: :oops: :oops: am crezut ca esti un pustiulica care se tot ia de mine :oops: :lol:

DJ41ZUM 16-10-05 18:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bytzu\"
stai ca n-a zis la ce sa provoace..poate pe primii 5m, unde sierra da burn... :lol:

nu, il provoc pe ultimii 5m, ca pe primii 5 plec incet sa nu fac fum :weee:

DJ41ZUM 16-10-05 18:53

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"DanielSRE\"
Quote:

Dar cum nu ai 5 prezoane (asa vad eu din poza)

Mai uita`te ...........shi cand o sa vezi toate cele 5 prezoane atunci sa ma scri ceva.pana atunci.......time out.

Nu stau sa ma chiorasc la roti sa numar prezoanele. Probabil stii masina,sau stii sa numeri pana la 5.Te felicit, bravo. Cand o sa inveti sa vorbesti cu respect fata de ceilalti colegi de forum, \"sa mai scrii ceva, pana atunci..... time out\". De carcotasi suntem satui pana peste cap!

calibra mea e masina de 4950 euro dar fuge mai bine decat cele cu pretentii mari

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning