![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
Quote:
|
cred ca stiu ce urmaresti pe fata... cumva implica niste discuri de logan ventilate si etrieri mari de logan?
da-mi si mie un PM cu ce idee ai... eu acum pe fata am discuri ventilate de diesel... dar as vrea sa fac up-grade ca alea de pe fata sunt mai mici ca alea de pe spate si vreau sa fie exact invers sau macar egale intre ele:D ca momentan franeaza cam violent pe spate |
SALUT!!!Am nevoie de ajutor ca momentan m-am blocat....CUPAR URGENT GALERIE DE ADMISIE PENTRU ORIZONTALE,AXA CU CAME SI SERPISORI si daca poate detalia cineva treaba cu delcoul de golf 3 cu aprindere electronica...BARA FATA TIPLA(model 1300)
VA MULTUMESC! |
Quote:
|
Quote:
Spor la treaba. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mai am o idee, pe langa caai un avantaj aici si o sa tii la ce ma refer. Solutia ta la asta este megasquirt 3. Adik o sa faci un motor pe injectie complet,la care alegi tuh hartile de injectie si avans ;) . ai nevoie de senzori , un motor pas cu pas de solenza sau orice masina numai sa aibe 4fire. 4 injectoare mai mari :twisted:. Iti las o poza sa vezi dak te coafeaza. http://www.megamanual.com/ms2/v3ext_wiring.gif Dami add pe mess iuliano_smile si iti mai povestesc dak vrei :p. |
la terminare va arata frumos :D spor la treaba
Amortizorul ala noi de langa cel vechi de la ce e Brek sau berlina? |
Quote:
CUPAR URGENT CHIULASA DE ALPINE ASPIRAT(completa)+axa cu came alpine aspirat...ofer bani buni |
Quote:
N.ARE NIMENI?.... |
8 Attachment(s)
.................
|
Quote:
|
Quote:
Motorul am sa il fac aspirat pentru moment,dar mai apoi vreau sa trec la un turbo ...ramane de vazut... Momentan duc lipsa de mult piese dar dupa sarbatori sper sa inkei motorul. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning