![]() |
Re: Audi a dezvaluit RS6 Sedan
asta e masina perfecat dupa parearea mea...acum ramane la latitudinea fiecaruia sa o judece cum vrea...dar oricum, arata foarte foarte bine iar motoru e de avion! deci, no comment!
|
14 Attachment(s)
Moscova 2008: Audi RS6 Sedan in toata splendoarea sa
Este adevarat. Suntem cam indecisi. RS6 Avant sau RS6 Sedan? Ambele beneficiaza de acelasi motor, un V10 Twin Turbo de 5.0 litri care dezvolta 580 cai putere si 650 Nm. Ambele trimit puterea catre cele patru roti printr-o transmisie tiptronic cu 6 trepte si ambele pot fi echipate cu frane ceramice. Chiar daca este greu sa negam partea practica a break-ului, parca sedanul este mai elegant. Voi ce ati alege? |
RS6 Avant neaparat. Eu sunt indragostit de breakuri, deci neaparat Variant. Mai mult spatiu, mai practic, sa poti pleca si cu mai multi oameni in vacanta. Toate badgeurile date jos. Pt cine nu e cunoscator, sa poata crede ca e si un 2,0 TDI. Si apoi sa inghita praful ramas in urma mea :D
|
splendid!!!!!!!
|
SEDAN. Cel mai frumos... incredibila masina asta. BRAVO
|
mijto filmuletul..... farurile arata foarte bine , la fel si stopurile.... si evazarile
|
e greu de decis ,aman2 arata bn
|
Arata demential RS6-le sedan .
Nici nu vreau sa ma gandesc daca o tunezi ce fel alearga . |
frumoasa masina...tuning numai daca esti imapatimit,ca masina si asa alearga de rupe
|
superba b-)
pot sa o iau acasa ?:P |
frumos.....foarte frumos
|
Quote:
|
frumoasa
|
mda...o frumusete..trebuia sa bage si ceva sonor cum toarce motoru.
|
Quote:
din primele poze chiar nu m-a impresionat asa tare,dar din astea de la moscova am ramas :shock::shock::shock: spatele ala mi s-a parut prea comun si lipsit de originalitate dar vad ca arata suuuuper pe el. pur si simplu mi se pare perfecta. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning