![]() |
Re: Machetele mele - L4uR
6 Attachment(s)
mercedes-benz s-class scale 1/18 maisto made in thailanda
o sa intre la reparat deoarece se vede ca si el e intr-o stare nasoala...va astept cu idei in privinta la faru dreapta.... multumesc gigxy76 .... |
felicitari pentru achizitie, te descurci tu cu reconditionare, doar esti talentat.
|
frumos acest mercedes pt maisto ... si mai ales la pretul de achizitie, dar pacat ca are cateva defecte ...
|
macheta arata ca noua...usa sta perfect acum...faru dreapta a fost dat jos...defapt sticla...iam pus colant peste....si tot din farul ala iese un filtru de aer...poze diseara sper...sau maine...
|
1 Attachment(s)
o poza imprumutata de la fostul proprietar...in curand:))sau ...va urma:))
|
1 Attachment(s)
inca ceva:)
|
Quote:
|
exact asa e....:D...astept sa vina o camera buna sa fac niste poze:Dpana atunci poze pentru informare:))
|
La mai multe "Jucarele" ! Succes si spor la treaba :tenisclap
|
6 Attachment(s)
ceva nou in colectie...BMW M3 1/24 Motor Max ...imi place ca vireaza rotile fata...dar din pacate nu si din volan...deci asta inseamna ca volanul a fost lipit:)...dar nu se observa...plus ca in spatele m3ului se mai vede un m3 e36 aranjat frumos de mine:D...in curand poze si cu ala
|
Daca te mai intereseaza cum sa faci farul la mercedes,daca nu l-ai vandut pana acum :),foloseste o bucatica de plastic decupata dintr-o sticla transparenta,stabileste forma farului,si lipeste-o cu super glue ;)
|
e greu ce zici tu sa faci...farul e rotund...ai nevoie de matrita plus ceva instrumente...apropo...intra pe mess sa discutam...
|
Din cate tin eu minte la Motormax volanul e fix... Oricum poti verifica usor daca desfaci macheta.
|
nu toate motormax-urile au volan fix...de ex:am avut un anston martin db9(stie bmw548)si avea directie...la fel si multe altele ce le-am avut:|...scuzati oddtopic
|
eu nustiu ce sa zic...dar rotile fata vireaza...dar nu din volan...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning