![]() |
de ce nu crezi?..nu se poate sau e prea putin...
|
solentza are 75 de cai. deci 10 cai e bine. nu cred ca atat scotzi. dar potzi sa o bagi pe dyno.
|
nici eu... zece cai daca ii pun alt motor...
eu cred ca intre 3 si 5 caluti... |
arunci nu merita investitia...nu cred ca s-ar simti prea mult in performantele masinii...
|
Re:
Quote:
|
pai intai sa ma interesez de niste preturi ca sa vad cat tre sa pun deoparte :D...si sa astept sa iasa masina din garantie.
|
Re:
Quote:
|
da mai ales ca masina are 4 luni si ceva...asa am mai mult timp sa ma documentez bine pana sa fac schimbarile...
|
filtru + evacuare (tot traseul nu doar o toba) o sa-i dea un plus de elasticitate motorului, o sa urce mai repede in turatii, dar n-o sa simti mare diferenta de putere.. oricum ai sa iei fatza la executive-uri :)
|
as
Daca masina abia are 4 luni si ceva, am o vaga banuiala ca o vei schimba pana se termina garantia
|
iar eu sunt ferm convins ca o sa o pastrez...cel putin cativa ani pana sa imi iau altceva...AlecsRo da de ce spui fara toba asta ar face difereta?.
|
pai nu mai impiedica nimic evacuarea gazelor arse, si asta ii va da un plus de forta motorului. asta te ajuta doar daca si admisia de aer creste proportional
|
pai daca scot toba mai trece de rar la revizie?...si mai face un zgomot cam mare cred....
|
sa o vezi p[e a mea cum face. zici ca scoala mortzii din pamant.
|
dar ce zici merita?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning