Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   opel astra GSi (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/8694-opel-astra-gsi.html)

LKS 26-07-06 16:10

Re: opel astra GSi

1 Attachment(s)
e vre`o legatura intre astra asta si solenza alba cu IL 11 NAK ? (scuze de calitatea pozei ..e facuta din masina cu tel`u)

naka66vio 26-07-06 16:11

da a fost masina mea si a ajuns pe mana unei verisoare masina a aratat mult mai bine cand a fost la mine. masina fugea deci sa caut aveam poze cu 180 km indicati pe ceas

avea filtru sport si evacuare inox sebring cap coada ma costat o gramada de bani,avea amortizoare sport pe fata bilstain galbene i taiasem din arcuri

acum ea a dato e in tulcea masina chiar azi a facut schimb cu un opel astra 1.7dti tot alb

unde e facuta poza?
masina a fost in cta
acum viata mea e gsiiiiiiii

LKS 26-07-06 16:35

te rog mult ..las`o mai moale cu post`urile consecutive..e obositor sa citesti atat ..

poza a fost facuta undeva dinspre neptun spre cta ..din mers ...e bine ca am prins si atat ...
si la faza ca masina e in TL ..te contrazic ..o vad zilnic parcata undeva pe la blocurile vis-a-vis de Academia navala ..
cand am vazut masina de aproape prima oara m`a bufnit rasu :D "ia uite ce masina are ***** asta" :)))

naka66vio 26-07-06 16:37

asa a facuto ea nu a aratat asa o fata a avuto acum si nu ma contrazice ca masina chiar de azi se afla in tulce am scris azi a facut schimb cu un opel astra 1.7dti de tulcea in 2 si din 2001 si a mai dat 1700

tu ce masina ai?

LKS 26-07-06 16:59

1 Attachment(s)
o dacie 1300 ..si scz ..n`am citit tot ..ultima oara am vazut`o aseara park ..azi n`am mai trecut pe acolo

WBL-87 26-07-06 17:26

Un sfat .... da semnu ala cu GSi jos ca se vede urat rau ... si incearca sa schimbi suportu de numar ... sa fie negru dar sa nu scrie nimik pe el ... cum era inainte ... eu zic ca ar da mult mai bine ... bafta si ai grija de ea ...

naka66vio 26-07-06 19:13

1 Attachment(s)
SUPORTUL DE NUMAR DA O SAL SCHIMB SI CEL DE PE SPATE TREBUIE SCHIMBAT DARA MA AVUT BARA DE PE FATA LOVITA si acum am una noua si a fost singurul care lam gasit la repezeala ca sa nu ma opreasca politia fara numere semnul cu gsi poate se vede urat in poze dar in realitate pe viu se vede bine tare nul dau jos

e o poza mai veche si e mai prost facuta e facuta cu telefonul

naka66vio 26-07-06 19:21

6 Attachment(s)
iam schimbat tobele dupa cum am zis iam pus borla cap coada

dupa cum am zis am schimbat si stopurile sunt pe fond negru

si astea sunt tablele de pe jos leam adus din spania si sunt foarte mistho zic eu tot pe fond negru

naka66vio 26-07-06 23:03

In Seara Asta Mam Dat Cu Un Seria 7 Di 89.motor 2.8 Cutie Getrag Scurta.pe Liniuta Pana Sa Schimb A 4 A Lam Facut Dar Cand Am Schimbat A Trecut Pe Langa Mine De Aia Vreau Sai Schimb Motorul Dar Nu E Nimeni Sami Zica Ce Trebuie Schimbat Cum De Unde Cine Si In Ce Fel

D_M_X 28-07-06 08:09

nu stiam razule ca ai vandut masina si am vazut-o acum cateva zile cu nr de il.....
Ptr noul proprietar...ai grija de ea ca este pacat daca-o lovesti....
Daca vrei sfi.....motor, cv f-20(calibra sfi) si electronica.....te costa cam 720 de e + montaj ajungi pe la o mie de iepuroi.

ct02raz 28-07-06 23:18

Quote:

Originally Posted by D_M_X
nu stiam razule ca ai vandut masina si am vazut-o acum cateva zile cu nr de il.....
Ptr noul proprietar...ai grija de ea ca este pacat daca-o lovesti....
Daca vrei sfi.....motor, cv f-20(calibra sfi) si electronica.....te costa cam 720 de e + montaj ajungi pe la o mie de iepuroi.

pai sa inteleg ca esti ultimu care afla treaba ca am dat masina??

naka66vio 29-07-06 12:41

mam uitat sub masina si dedesupt in locul unde este filtrul de ulei acolo este asudat de ulei care ar fi motivul?
o pierde pe undeva?
sau ce?

D_M_X 01-08-06 11:50

pai sa stii razule ca sunt ultimul care afla. Habar nu am avut si chiar ma miram ca nu ti-am mai vazut nasul prin oras...
Bah naka....filtrele de ulei din comert au garnituri de rahat si din cauza asta picura pe acolo....Motorul ala nu are nimic....stai linistit cu scurgerea aia...daca ai un mecanicos destept stie el ce sa faca sa nu mai curga pe acolo

naka66vio 01-08-06 12:35

Quote:

Originally Posted by D_M_X
pai sa stii razule ca sunt ultimul care afla. Habar nu am avut si chiar ma miram ca nu ti-am mai vazut nasul prin oras...
Bah naka....filtrele de ulei din comert au garnituri de rahat si din cauza asta picura pe acolo....Motorul ala nu are nimic....stai linistit cu scurgerea aia...daca ai un mecanicos destept stie el ce sa faca sa nu mai curga pe acolo

multumesc mult pt ca chiar ma speriasem chiar azi ii fac schimbul de ulei si o sa ma ocup de asta chiar aveam o zi proasta si asta ma facut un pic mai fericit
in rest masina nu are nici cea mai mica buba ma refer nici la motor nici exterior nici interior nici macar un mic scartait nu se aude e inchegata ca si noua sunt f multumit de ea

D_M_X 01-08-06 17:06

razu chiar a avut grija de masina asta mah.

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning