![]() |
Re: BMW 335i "imbracat" in folie 3M
da ma ai zis-o...cum sa se zgarie cu unghia??...crezi ca aia e banda autoizolanta??:))
|
aia chiar stiu sa puna folie....a iesit beton
|
in craiova costa in jur de 7 mil :) masina toata si arata destul de bine :) sunt cateva bine facute si aici :) honda civic mov , un peugeot portocaliu si o astra gtc
nu se observa ca e folie decat de aproape daca te uiti atent , partea proasta e ca dupa un timp incepe sa se decoloreze... totusi , merita investitia edit : cine doreste sa isi puna folie pe masina , pot sa va fac rost de numarul baiatului :) prv me cei interesati |
foarte interesanta ideea dar eu tot prefer vopseaua originala a masinii
|
Quote:
Quote:
ONTOPIC: la ce dracu nu si-a luat-o alba din start? de ce drq si-a luat-o neagra si a foliat-o..cand putea sa si-o ia alb..alb perlat! Gieez |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Arata Chair misto!Nici nu zici ca e inbracata in folie!!
|
Foarte tare ideea si in poza arata perfect acuma..depinde cum e la detalii. Oricum e foarte pretentioasa da...la 5..7 mil merita sa ii schimbi culoarea o data pe an :D
|
ca design arata misto, da ma intreb cand da de ploaie, inghet, cum se comporta folia respectiva :-? ?
|
In poze arata frumos sunt curios imbinarile cum arata in realitate da e frumos 1 peste alta.
|
nu mai vb prostii
am vazut taxi de germania cu folie pe el avea 1.000.000 de km si cand s-o dat jos folia era intacta iar nu mai vb de cum arata vopseaua pe dedesupt...impecabil...idee excelenta |
:shock::shock: Bai voi vedeti vreun defect..pe ea..adica o bula cat de mica de aer...:shock: :shock: :shock: :shock: Eu unul ori sunt chior ori vad bine...ESTE EXTRAORDINAR....sa vedem cat l-o tine aceea Folie 3M:cry:
|
pe de-o parte tin sa ii felicit pe cei care au aplicat autocolantul,pt k trebuie sa te pricepi ca sa iasa bine ....pe de alta parte, pe o masina de 40.000 sa pui autocolant mi se pare ceva aiurea rau de tot....parerea mea ca treaba asta cu imbracatul masinilor in autocolant e o solutie ideala pt taxiuri,masini de firma,etc....un M5(2007) din Craiova facut alb cu autocolant a facut o vizita la Bavaria,iar cei de acolo l-au luat la "mishto" pe proprietar intrebandu-l de unde pot si ei sa deschida usa k sa nu dezlipeasca "abtibildul"...la masini de genu daca vrei sa faci o treaba o dai la vopsit si termini treaba(nu se compara luciul vopselei cu aspectul matuit al autocolantului) ....parerea mea ....
|
costa 500e nu 500 ron o colantare de calitate.in bucuresi la color tuning fac colantare d calitate...sibanuiesc k mai snt si altele...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning