Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   BMW 335i "imbracat" in folie 3M (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/86814-bmw-335i-imbracat-folie-3m.html)

Brynk 08-08-08 12:43

Re: BMW 335i "imbracat" in folie 3M

da ma ai zis-o...cum sa se zgarie cu unghia??...crezi ca aia e banda autoizolanta??:))

no limits design 08-08-08 13:27

aia chiar stiu sa puna folie....a iesit beton

Cataaa_ 08-08-08 13:56

in craiova costa in jur de 7 mil :) masina toata si arata destul de bine :) sunt cateva bine facute si aici :) honda civic mov , un peugeot portocaliu si o astra gtc

nu se observa ca e folie decat de aproape daca te uiti atent , partea proasta e ca dupa un timp incepe sa se decoloreze... totusi , merita investitia

edit : cine doreste sa isi puna folie pe masina , pot sa va fac rost de numarul baiatului :) prv me cei interesati

83 kys 08-08-08 14:11

foarte interesanta ideea dar eu tot prefer vopseaua originala a masinii

dolb 08-08-08 14:17

Quote:

Originally Posted by WILD_CAT (Post 1684834)
ce nu inteleg eu este cum poate circula atata timp cit in talon ii neagra....:(

adevarul e ca .. omu ala cu 335 a avut 40.000 euro sa dea pe jafu ala .. dar nu a avut 150 ron sa schimbe culoarea in talon! greu cu ganditu!

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1684871)
bine punctat....poate de aia a lasat pavilionul negru:-P
ON TOPIC: :shock::shock: de ce shock?...uitati-va cat de bine e pusa folia aia stiu ca a fost pusa de oameni care se pricep dar...woow...si pe manere si ...peste tot e perfect pusa...oricum marfa ideea :-D

daaaa.. foarte bine punctat! sa stii ca daca a facut-o full alb si a lasat DOAR pavilionul negru.. MASINA CHIAR E NEAGRA! tare gandirea voastra nu gluma!

ONTOPIC: la ce dracu nu si-a luat-o alba din start? de ce drq si-a luat-o neagra si a foliat-o..cand putea sa si-o ia alb..alb perlat! Gieez

dolb 08-08-08 14:23

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 1685254)
e destul de reusit... ma refer ca de las vedea nu mias da seama ca e folie... mie mai mult imi place cum atara neagra decat alba... dar fiecare cu placerile lui :)

si cand ai bani de asemenea masina... tre sa ai si bani sa ii schimbi culoarea... nu cred ca ia placea la proprietar cand si-a pune "curu" pe capota, a avea blugi cu ceva capse pe "cur" si a zgariao iar folia a incepe sa se desfaca ;)

reciteste ce ai scris si zi-mi si mie daca intelegi ceva

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 1685359)
Eu zic k totusi trebuie skimbata culoarea in talon. Am un prieten kre are jumate de masina rosie si jumatatea cealalta neagra, si are in talon negru+rosu. Kiar dak plafonul i`a raman negru. Deci, crek trebuie skimbata, cel putin la noi in tara. Referitor la taxi`uri.....si ele au in certificat galben+cul.originala sau alb+cul.originala depinde de regiune, aici la mine sunt galbene taxi`urile.

valabil si pentru tine ! aici e forum .. nu yahoo messenger 9.0 beta

Quote:

Originally Posted by nookie (Post 1685488)
Nu stiu cat de mult protejaza vopseaua. Am vazut multe taxi-uri care dupa ce dadeau folia jos, erau complet matuite. Si nu ma refer doar la masini ieftine. Este o solutie si asta cu colantatul daca esti foarte schimbator si vrei sa fi mereu in voga... dar eu nu mi-as pune pe masina ca doar nu este telefon mobil sa imi schimb fetele ca ciorapii. De iesit intr-adevar a iesit foarte bine. Bine ca e facuta cu gust, si nu are semne nike, vulturi , comete, si alte prostii pe ea.

Era interesant daca ii facea doar plafonul alb, atunci chiar arata ca un taxi.

pai bai nene tu compari jaf de autocolant de 5 mil toata masina cu folia 3M?!?

Geox` 08-08-08 14:32

Arata Chair misto!Nici nu zici ca e inbracata in folie!!

Big_Slim 08-08-08 15:08

Foarte tare ideea si in poza arata perfect acuma..depinde cum e la detalii. Oricum e foarte pretentioasa da...la 5..7 mil merita sa ii schimbi culoarea o data pe an :D

wOlf_ 08-08-08 15:44

ca design arata misto, da ma intreb cand da de ploaie, inghet, cum se comporta folia respectiva :-? ?

Bobby boss 08-08-08 18:06

In poze arata frumos sunt curios imbinarile cum arata in realitate da e frumos 1 peste alta.

CicioNE 08-08-08 18:24

nu mai vb prostii
am vazut taxi de germania cu folie pe el avea 1.000.000 de km si cand s-o dat jos folia era intacta iar nu mai vb de cum arata vopseaua pe dedesupt...impecabil...idee excelenta

Insanerzw 08-08-08 18:33

:shock::shock: Bai voi vedeti vreun defect..pe ea..adica o bula cat de mica de aer...:shock: :shock: :shock: :shock: Eu unul ori sunt chior ori vad bine...ESTE EXTRAORDINAR....sa vedem cat l-o tine aceea Folie 3M:cry:

In2ition 08-08-08 19:11

pe de-o parte tin sa ii felicit pe cei care au aplicat autocolantul,pt k trebuie sa te pricepi ca sa iasa bine ....pe de alta parte, pe o masina de 40.000 sa pui autocolant mi se pare ceva aiurea rau de tot....parerea mea ca treaba asta cu imbracatul masinilor in autocolant e o solutie ideala pt taxiuri,masini de firma,etc....un M5(2007) din Craiova facut alb cu autocolant a facut o vizita la Bavaria,iar cei de acolo l-au luat la "mishto" pe proprietar intrebandu-l de unde pot si ei sa deschida usa k sa nu dezlipeasca "abtibildul"...la masini de genu daca vrei sa faci o treaba o dai la vopsit si termini treaba(nu se compara luciul vopselei cu aspectul matuit al autocolantului) ....parerea mea ....

marius470 08-08-08 19:23

costa 500e nu 500 ron o colantare de calitate.in bucuresi la color tuning fac colantare d calitate...sibanuiesc k mai snt si altele...

dolb 08-08-08 19:38

Quote:

Originally Posted by CicioNE (Post 1686282)
nu mai vb prostii
am vazut taxi de germania cu folie pe el avea 1.000.000 de km si cand s-o dat jos folia era intacta iar nu mai vb de cum arata vopseaua pe dedesupt...impecabil...idee excelenta

pai scuza-ma..ce civilizatie e in germania si ce drumuri sunt acolo? :D

Quote:

Originally Posted by Insanerzw (Post 1686300)
:shock::shock: Bai voi vedeti vreun defect..pe ea..adica o bula cat de mica de aer...:shock: :shock: :shock: :shock: Eu unul ori sunt chior ori vad bine...ESTE EXTRAORDINAR....sa vedem cat l-o tine aceea Folie 3M:cry:

doar e folie 3M iti dai seama ca cine a pus asa ceva a pus calumea! nu nea gicutza de la colt care a facut si el o firma de colantare

Quote:

Originally Posted by marius470 (Post 1686375)
costa 500e nu 500 ron o colantare de calitate.in bucuresi la color tuning fac colantare d calitate...sibanuiesc k mai snt si altele...

da, corect este si 500 euro dar este si 500 ron :) depinde calitatea si mana de lucru

All times are GMT +2. The time now is 08:27.

- Copyright 2026 4Tuning