![]() |
Re: my coupe
up up up .... discutabila treaba
|
Dupa 6 ani de bucurii, dezamagiri, distractie si nebunii m-am despartit de cea care pot spune fara ezitari ca va ramane masina mea de suflet ... voi reveni cu un filmuletz omagial pentru micutzul 2.0 16v si ai sai aproape 150 de caluti care mi-au inveselit existenta ...
|
Quote:
PS: Am vazut ca ziceai de 0-100 in 8 secunde...cu a mea am "prins" 9.5, cam pe-acolo...nu stiu "artbitrul" cat de corect a fost, dar eu zic ca e ok...;) |
|
1 Attachment(s)
si o poza cu noua masina ... am optat pentru un model de familie in 5 usi ...
|
bravo! felicitari pentru noua masina si pentru ca ai ales si sasiul sport in optiuni...
|
nu prea inteleg cum se face ca lumea cumpara aceasta masina fara acea optiune ... care mie mi se pare obligatorie .... :-P
|
cred ca te`am vazut ieri prin oras:d prin centru
|
hmmmm .... ieri nu cred ca am fost eu ... mai e un RS rosu in 5 usi dar fara sasiul sport, poate l-ai vazut pe ala ... eu am fost alaltaieri :D
|
cred ca oamenii nu realizeaza cat de important e sasiul.se stie ca e bine sa ai suspensia tare,garda joasa si gume late...adevarul e ca nici nu li se explica peindelete cu ce sa mananca.aa! era sa uit! sa pui niste filme cu "furia rosie turbo" :)
|
Sa-ti traiasca! :D Foarte frumoasa!
|
ma bag si eu in seama tot cu arbitrul meu de 150 de cai :)
|
:D buna masina ai ales bravo!
|
frumoasa era si masina ta sincer pe mine ma inebunit meganu asta cand a aparut si inka a ramas unu dintre cele mai frumoase masini de la renault pt vremea aia eu sunt multumit si fericit ca o am pt ca sunt destul de rare pe la noi :D
|
frumoasa mashina
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning