![]() |
Re:
Quote:
Aici te cam contrazic mestere sunt case mari de tuning care modifica Ferrari-uri si nu cu bumpere si stickere cum zici tu .... mai bine ai rasfoi putin prin arhiva Hamman si mai vb .... sa mai dai inca 20 de caluti la un Ferrari este ceva nu ?? Jocruile de *** sunt jucate de noi toti cei care avem PC competente de asa ceva(Maskt si al tau este competent conteaza sa vrei sa joci eu am jucat U2 pe Duron 1300+ GF 3 mx400 si 512 Sdram dar l-am terminat pe asta NOU deci cuarj se poate juca pe orice PC ) .... daca tu vrei pe PS GabiByte...si inca ceva DEZASTRE NFS ..... :lol: :lol: :lol: sa ajungi la a 9 evolutie nu cred k este la indemana orcarui JOC .... so Play it DUUDE ... P.S. Nu poti custom-iza Ferrari-uri pt k sunt k masini bonus in joc ... poate o janta si o vopsea ... |
Amigos a aparut NFSMW Demo Version ...... hai cu download-ul :lol: :!: :!: :lol:
|
Re:
Quote:
mai dureaza 7 ore :cry: :evil: |
Re:
Quote:
il am...ma joc :D e super tare :) imi pare rau pt voi,nu am super net sa il pot urca pe aici pe undeva :) dar merita 544 mb de download! :wink: |
ma dureaza 50 de minute pana pot sa-mi spun si eu o parere :? :shock: :?
|
unde a aparut...vreau shi yo
|
cauta pe ODC k deja a aparut acolo sau pe www.nfs-planet.de
|
da-mi shi mie detalii, un hub, ceva...plssss
|
enigma.evolva.ro sau vip.comstor.ro:6969 doar pe hub-urile astea am gasit la vreo 10 persoane
|
acu il iau si eu...
vedetzi casunt si tzepe pe net...zice ca e most wanted bla bla si are 1.54 giga si sa nu il luatzi ca il luatzi degeaba va zic eu...ca si eu am patzit-o...dar acum trag varianta de 544 de mega dar am aflat ca este demo :wink: |
L-am luat l-am jucat ..... :shock: :shock: :shock: supeeeeer belea de joc ... mi se pare putin ciudat controlul fata NFSU2 dar ma obisnuies RPD astept cu nerabdare full version ....
|
puteti pune shi voi screenshot-uri pls, k la mine nu mere :(
|
1 Attachment(s)
super jocul....se controleaza foarte ciudat...envoiermentul e super.....cere foarte multe resurse..dar cred k o sa merite jocul....tare k in filmul de la inceput se alearga un rx8 cu un m3gtr...nu prea mi se pare realist....super faza cu corvette-ul undercover....can't wait full release :D
ps:luati fratzilor de pe computergames.ro...merg super bine..,,intre 200k si 1.5 mega la un net mediu.....cine are super net ajunge la 3->5mega.. |
1 Attachment(s)
Doar astea's prezente in Demo
Quick Race: Ford Mustang GT + (custom) Porsche Cayman S + (custom) Doar 3 curse valabile 2 la Sprint(mod) 1 la Speedtrap(mod nou ff interesant) Chalenges Series: Avem un Viper GTS 99 custom la Roadblock(mod nou belea de belea) Un VW GTi la Pursuit Length( mod nou tare intersant si asta) Si un Lexus Is 320 parca la Toolboth Time Trial (mod nou super belea) Parerea mea de jucator de NFS(am jucat si terminat toate seriile mai putin NFS1 ) este cel mai reusit NFS de pana acum combinand NFS Hot Pursuit si NFS Undergound( I & II). Masinile exotice din Hot Pursuit + Custom-izarea din Underground face din Most Wanted sa fie Most Wanted Game of the Year 2006. Plus cursele de gen Hot Pursuit sunt mult mai reusite deoarece politia este mult mai desteapta nu mai sunt la fel de BOTI k in Hot Pursuit ..... Asta ar fii parerea mea de jucator impatimit al seriilor astept cu nerabdare versiunea finala si astept aici niste provocari pt a vedea cine are cel mai bun timp ..... P.S. Sper sa va placa tuturor jocul este mai mult decat reusit este super Cateva printscreen-uri din Demo(facute de mine) |
5 Attachment(s)
:arrow: :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning