Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

VaLeX 23-08-08 19:46

Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1711653)
ioane...vezi k da mai bn o tenta mai deschisa la folie?;) ce ti`am zis eu..

medium black , daca nu au alte culori ...sa vad ce gasesc :) , trebuie sa vb cu Cartman :-s , nu dau de el ...

22VIN 24-08-08 18:17

si si? scartaie cotiera?:))

VaLeX 24-08-08 18:30

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1712996)
si si? scartaie cotiera?:))

din cate mi`a zis fratemiu e confortabila la drum si nu scartie , o meritat banii :D

alte sugestii ?? ..astept pareri/critici :D

Marson 24-08-08 19:18

... parerea mea este sa stai linistit pana iti primesti masina.. nu va mai dura mult ;)
...si sa iti iasa din cap.. stoboscoape, folii neautorizate si alte chestii mici "ilegale"... un "Bad Boy Look", o "nuca" sport am sa iti mai iau de aici si... mai vedem (mai am in plan o pereche de "angel eyes" si stopuri negre cromate) :)

VaLeX 24-08-08 19:45

Quote:

Originally Posted by Marson (Post 1713098)
... parerea mea este sa stai linistit pana iti primesti masina.. nu va mai dura mult ;)
...si sa iti iasa din cap.. stoboscoape, folii neautorizate si alte chestii mici "ilegale"... un "Bad Boy Look", o "nuca" sport am sa iti mai iau de aici si... mai vedem (mai am in plan o pereche de "angel eyes" si stopuri negre cromate) :)

:) nu merg negre cromate (pe masina asta crom = tiganie) asa ca inainte sa cumperi ceva poate te consulti si cu mine ok ? :D ..ca ti le dau de cap :evil::twisted: , astept " nu va dura mult" 'ul ala ...si dupa aia mai vad ce si cum ... :P

ps. VREAU BBL :x :rolleyes2

22VIN 25-08-08 12:52

o nuca sport momo superba am vrut eu sa cumpar de la un prieten... dar lipsa de bani...
iti recomand si eu sa inlocuiesti nuca schimbatorului, ca aia e destul de urata.
si in loc sa dai bani pe stroboscoape si alte lucruri de efect inutile, mai bine mai iei o janta, un filtru, o suspensie, un esapament si tot asa

VaLeX 25-08-08 13:30

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1713771)
o nuca sport momo superba am vrut eu sa cumpar de la un prieten... dar lipsa de bani...
iti recomand si eu sa inlocuiesti nuca schimbatorului, ca aia e destul de urata.
si in loc sa dai bani pe stroboscoape si alte lucruri de efect inutile, mai bine mai iei o janta, un filtru, o suspensie, un esapament si tot asa

la asta m`am gandit si eu , si cred ca vineri am sa achizitionez o finala in loc de maruntisurile pe care le vroiam ( o sa le fac si pe alea , da nu's chiar asa de importante) ...si nuca probabil daca gasesc una care sa`mi placa o sa fie schimbata ...

buddy_lexx 25-08-08 13:55

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1713128)
:) nu merg negre cromate (pe masina asta crom = tiganie) asa ca inainte sa cumperi ceva poate te consulti si cu mine ok ? :D ..ca ti le dau de cap :evil::twisted: , astept " nu va dura mult" 'ul ala ...si dupa aia mai vad ce si cum ... :P

ps. VREAU BBL :x :rolleyes2

cromu nu este = tiganie ba cap de creta... cromu da o nota de elegantza la masini..bn la unele... asa k nu`i mai sari lu fratetu la gat djeaba ! k si asa face multe pt u ... sa stii k are si el dreptate... asa k gandeste de 2 ori cand faci 1 lucru ;)

VaLeX 25-08-08 13:58

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1713963)
cromu nu este = tiganie ba cap de creta... cromu da o nota de elegantza la masini..bn la unele... asa k nu`i mai sari lu fratetu la gat djeaba ! k si asa face multe pt u ... sa stii k are si el dreptate... asa k gandeste de 2 ori cand faci 1 lucru ;)

eu nu vreau masina eleganta fratica , incerc sa'o fac pe placu meu ca eu o sa'o conduc , si cromu' la stopuri ( de lexus black zice fratemiu ) nu dau bine pe masina asta :| mie nu'mi plac ...stiu ca a facut , o sa faca si mai multe :D :)) ...si de asta il apreciez asa mult si'l iubesc:X

ar88kos 25-08-08 19:03

frumoasa masina !!! s-o conduci cati mai multi km fara incidente !!! si bafta in continoare !!! si fa-o cum iti place tie...k asa e cea mai faina...cum iti place tie :D !!!

VaLeX 25-08-08 19:39

Quote:

Originally Posted by ar88kos (Post 1714600)
frumoasa masina !!! s-o conduci cati mai multi km fara incidente !!! si bafta in continoare !!! si fa-o cum iti place tie...k asa e cea mai faina...cum iti place tie :D !!!

ms de aprecieri , am sa`o fac cum stiu , insa niste sugestii nu ar strica + ca am sa vad ce e prioritar , am sa le montez mai intai ...:)

claus77 25-08-08 20:09

Salut! Faina tare jucaria. Sa o stapanesti sanatos fara evenimente neplacute...asteptam sa vedem ce iese...bafta la modificat...sa fie ceva finut parerea mea(nu stiu daca conteaza). BAFTA!!!

VaLeX 25-08-08 22:50

Quote:

Originally Posted by claus77 (Post 1714717)
Salut! Faina tare jucaria. Sa o stapanesti sanatos fara evenimente neplacute...asteptam sa vedem ce iese...bafta la modificat...sa fie ceva finut parerea mea(nu stiu daca conteaza). BAFTA!!!

Salut , pai ceva finut am si sa'i fac ...sunt student si nu am venit ca sa'i bag numa'n masina , pot sa spun ca am sa o inbunatatesc un pic , tunat e prea mult spus :) , am vazut ca si tu ai tot o Astra , am mai vazut'o si pe la intalniri , poate o sa ne intalnim toti cu Astre F sa mai vb una alta , schimburi de piese ..alea alea , ms de aprecieri :)

buddy_lexx 25-08-08 23:34

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1714995)
Salut , pai ceva finut am si sa'i fac ...sunt student si nu am venit ca sa'i bag numa'n masina , pot sa spun ca am sa o inbunatatesc un pic , tunat e prea mult spus :) , am vazut ca si tu ai tot o Astra , am mai vazut'o si pe la intalniri , poate o sa ne intalnim toti cu Astre F sa mai vb una alta , schimburi de piese ..alea alea , ms de aprecieri :)

schimburi de idei ba nu de piese... doamne fereste de nevoie d piese..;)

VaLeX 25-08-08 23:49

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1715077)
schimburi de idei ba nu de piese... doamne fereste de nevoie d piese..;)

in caz de nevoie , cine stie , poate se poate sa ne ajutam reciproc ;))

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning