![]() |
Re: Logan - SPL Dynamics
tot e declarat la casco ... mai putin partea de conectica si incinta ... in rest tot este declarat .. pana si insonorizantul !
la politza de 1200 ron sau adaugat ~ 500RON :sad: |
:lol:Si daca iti fura careva insonorizantul?????:D:lol::lol::lol:
Nu ne ai zis cum suna sistemul ?esti multumit? lasa de dorit?ceva info plz,ca sunt tentat de marca |
:)) ... numi fura nimeni insonorizantul .. lam asigurat in caz de accident :rolleyes2
sistemul ... suna fara baterie .. si nu am dat prea tare il el ... momentan sunt multumit si putin speriat de cum se comporta tabla de pe masina pana la alte probe ... raman in aceeasi asteptare fara sfarsit de baterie ... si de hu ( de care pot face mai usor rost din fericire ) |
vin vremuri grele pt bietul logan
|
Quote:
Nu mai baga pe CASCO insonorizantu sau altceva de genu asta.. iti maresti polita aiurea si nu are niciun rost. Asa am facut si eu cu fosta masina (am asigurat tot ce se putea) si practic arunci cu banii in loc sa ii investesti tot in masina. |
practic arunci banii pana cand iti face unu o bucurie sau cum ? :)
|
Crezi ca o sa iti dea CASCO banii pe insonorizant, inelele de la difuzoare, manopera, etc?!
Indiferent daca sunt furate sau avariate in urma unui accident. |
TAZ sa coboram putin cu picioarele pe pamant ... nu am asigurat inelele si nici manopera ... :rolleyes2 ... am asigurat insonotizantul pentru ca am cel putin 300 ron pe fiecare usa ... si din punctul meu de vedere se merita !
( ca o mare paranteza .. vreau sa va spun ca iam insonorizat masina unui preten .. insonorizare in valoare de 900ron , a asigurat la casco , un plus de 50 ron la politza - sau ceva de genu - masina a fost implicata in accident ... casco a platit insonorizantul din usa si mult peste pentru ca cei de la asigurari nu aveau habar ce si cum :!: ... deci din punctul meu de vedere se merita ) aproapeom .. daca ar fi sa gandim asa ... toti aruncam niste bani degeaba ... asigurandune masinile ... asteptand sa ne faca unu suprize ... deci ar fi mai ok sa nu mai facem niciunul casco pentru nimic pentru ca practic aruncam banii asteptand sa ne faca cineva vro "bucurie" ... nu mi se pare OK mc pt replayuri si implicit pentru grija aratata pentru banii mei ! :-) succes tuturor !!! |
nimic despre masina ?cum suna esti multumit sau nu ?
|
player si baterie ... lipsesc ! :D
miam facut o parere .. cat de cat ... cu un 4900 ib sau ub ... ambele ampuri lasate jos ... la o prima impresie ... mie mila de biata masina ... pare a fi o coala de hartie ! :shock: |
4 Attachment(s)
am astupat gaura din bord !
acum e mult mai bine ! :lol: |
Man vad ca ai ceva scule strinse !
De ce vrei sa pui totusi amplificatoarele acolo? Ocupa locul unui pasager, arata urit , nu vad nici un avantaj , afara de faptul ca vei folosi cablu de difuzoare mai putin (poate nici atit). |
man ... iti spun eu sigur ca sunt cel putin II avantaje !
1. nu gauresc masina deloc ... 2. in cazul in care vreau sa le dau jos , numi ia mai mult de 10 minute ... si dau tot jos ... de la sub la ampuri ... 3. cutia are 180 L ... nu am gasit alt loc de amplasare a ampurilor ... 4. daca le asezam pe cutie , in cazul in care faceam pana trebea sa dau un telefon .. sa rog pe cineva sami imprumute o roata ... in cazul de fata , cu ampurile asezate acolo .. imi treb 2 minute ca sa pot scoate toata de rezerva ! si ca o continuare ... in masina mea au fost 4 persoane de vro 10 ori ( max ) in 3 ani de zile ! deci un loc lipsa ... nu ma deranjeaza cu nimic ! arata urat .. sincer nu ma intereseaza asa demult designul ... ( daca am sa vin la emma o sa ma intereseze doar masuratoarea ... nu si restul :) ) ... plus ca in momentul in care o sa am timp o sa ma apuc sa lucrez si la design ... ca sa nu stric ochiul celor ce se uita pe pozele mele ! :-) ... cablu mai putin ... sigur ... de alimentare ! :D ( si oricum am lasat rezerva in cazul in care se schimba subul , voi avea o cutie mai mica .. si voi putea amplasa ampurile pe sub ! :D sper sa nu fi luat in nume de rau ce am zis mai sus ... dar mie aceasta "asezare" mi sa parut cea mai avantajoasa ! off : felicitari pentru realizarea ta ! arata super ... sper sa am ocazia sati ascult sistemul ... sunt sigur ca ne vom reintalni la emma brasov ! |
[QUOTE=sper sa nu fi luat in nume de rau ce am zis mai sus ... dar mie aceasta "asezare" mi sa parut cea mai avantajoasa !
QUOTE] Nu domnu' stai linstit , fiecare cu ideile si gusturile lui! Eu dor am zis ca e oarecum nepractica solutia si dupa parerea nu foarte aspectuasa, parca pe o simpla placa de mdf (pe care oricum ai folosito si tu) puteai sa prinzi statiile in portbagaj de bancheta. Inteleg grija de a nu gauri (asa eram si eu la inceput: cum sa gauresc, cum sa tai usile ...) da nu cred ca 4 gauri acolo o sa fie asa inestetice (chiar daca la un moment dat vei vrea sa vinzi masina). Acum eu nu vreau sa te conving sa le munti numai din simplu fapt ca nu mi se par estetice , nu mi se pare nici un montaj foarte sigur cel putin din poza poate mi se pare (nu se misca ?).Plus ca ai zis ca la un moment dat au fost si 4 persoane in masina , iti dai seqama ca te misti si fara sa vrei dai un picior la amplificator , calci pe fir , il smulgi sau strici prinderea ... Nu stiu zic si eu, e pacat , se vede ca ai depus efort , ai cumparat scule , ai insonorizat. Habar nu am cit sunt celelalte componente da P88 cred ca e vro 15-18 mil si nu cred ca punei scula asta pe niste prostii de difuri si statii asa ca din cauza asta te sfatuiam sa te mai gindesti cu pozitionarea statiilor. In ce priveste ascultatul sistemului meu, cu multa placere te astept la Brasov sau pe la Marinu la garaj.Asta e si scopul pe care il vad eu la genul asta de concursuri de a ne intilni , schimba idei si a asculta diferite sisteme! Oricum sa le spapinesti sanatos si sa te bucuri de ele iar daca vii la concurs multa bafta! |
:D ... ca sa nu mai con tinui in sensul asta ... mai spun odata .. a fost singura varianta ... daca le puneam pe spatele banchetei numi mai intra incinta in portbagaj , pentru ca ... tot ansamblul iesea in esterior cu 9 cm ... :D .. insfarsit credema ca miam batut f mult capul cu pozitionarea ampurilor ... gasirea unui loc competent ! insfarsit !
in masina au loc 4 pers .. dar nu al drum lung ... iar tot ansamblul sta bine .. nu se misca ! ne vedem la brasov ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning