![]() |
Re: Fotografii incredibile realizate pe Autostrada Soarelui
sa moara gica, daca nu era becali facea greva :)):twisted::lol:
|
Fotografii incredibile realizate pe Autostrada Soarelui
cat de fals , asa o sa fie si pana in 2020 nu o sa se faca niciodata nimic nicaieri :!: :cry:
|
:Dnicaieri nui ca acasa..cu oile p autostrada:D
|
avem si noi 2 autostrazi dar tot nu prea stim la ce trebuiesc folosite :))))) super tare
|
:lol::lol::lol:nu mai pot m-am cracanat de ras cum frate asa ceva cum....sigur era beat ala dak nu:lol: oricum ar fi este de cel mai mare ras nu inteleg pur si simplu cum a putut face chestia asta :lol::lol::lol:
|
COOL, oite pe autostrada :)
Mi-am adus amite... Am vazut mai de mult la TV un reportaj. Unul, a luat-o la pas pe A1. Vroia sa ajunga in Pitesti :D Tare tara asta... :) |
eu cred ca personajul central din poza asta e politist sub acoperire, cu radar cu tot
|
Frumoasa tara avem, pacat ca e locuita. ;)
|
Quote:
|
oare rovinieta au oile ? ? ? sau..................
|
Quote:
taranul paste oile pe pareta drepta a Dunarii pt ca acolo are terenul casa taranului este pe partea stanga pe o raza destul de mare singurul pod disponibil este "autostrada" (din poze mie mi se pare ca e vb despre un pod) sariti cu solutiile ? problema cea mare cred ca este faptul ca nu se ofera alternative. (sa invete ciobanul oile sa inoate banuiesc ca e o alternativa exclusa din start) parerea mea |
Pe Valea Oltului a trecut un turc cu tiru peste oile lu un dobitoc ca asta
|
romania frate
|
Pai am mai dat eu peste una pe autostrada care nu reusea sa depaseasca o amarata de Dacie....si uite asa...pana i-a intrat ei masina in cuplu....a trebuit sa franez de la 160 la 65-70. Mentionez ca gagica cu numere de Bucuresti conducea un Opel Corsa CDTI...masina care teoretic...are cuplul la turatie mica...EEE asta e...ce sa ii faci...probabil la 60-70 ea mergea cu a 5a...la consum. :)) Diferenta dinte oile de pe A2 si cea din Opel este urmatoarea: unele erau albe, alta neagra!
|
Autostrada oilor
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning